keskiviikko 19. elokuuta 2015

Riikanblogi NOKKOSHUUMASSA

IMG_3694

Ensin hurahdin nokkosiin mökillä ja teimme lasten kanssa nokkospastaa melkein aivan liikaa. Lapsista, kun oli kivaa katsella äitiä pistelevien nokkosten kanssa (niitä keräessä, kun on sellaista jännitystä ilmassa ja joka kerta pisti ainakain kerran ;) ). No halvat oli lasten ja äidin huvit ja täällä kotona on vain haaveiltu nokkospastasta, nokkosten kasvattamisesta sisäpihallamme (naapurit ei taida tykätä ;)) tai päiväkodin pihan nokkostenryöväämisestä (mutta koska päiväkoti sijaitsee keskellä Kallioa, emme tee niin ;) ).

IMG_3683

Kun sitten sähköpostiin tulee kutsu nokkosvoiteen julkkareihin, jossa tarjolla myös nokkosista tehtyä villiruokaa Sami Tallbergin kokkaamana. Ei kutsusta voi kieltäytyä. Eilisen illan vietin siis vie Madaran uuden nokkosvoiteen, nokkostarjoilujen ja sun muun parissa. Aamulla väsyneenä nokkosjuhlista aloitin sen  suihkuttamalla nokkussuihetta, minkä julkkareista olin saanut mukaani. Mikäs sen parempaa pahimpaan nokkosvieroituksiin. Hyvin piristi.

No mitähän äiti sitten teki kello 8.15 lapset vietyään päiväkotiin? No tietenkin meni kuvaamaan niitä päiväkodin pihan nokkosia..

IMG_3693IMG_3683 IMG_3694 IMG_3684

Onnittelut Kemikaalicocktailin Nooralle vielä kerran hienoista tuotteista ja kertokaa ihmeessä, jos keksitte mistä saada nokkosia tähän aikaan vuodesta Kallion nurkilta (puhtaina) vai pitääkö turvautua vain purkkeihin?

Madaran NOKKONEN suihke ja voide saatavana hyvin varustetuista kaupoista ympäri maan ja ehdottomasti suosittelen tuota suihketta muillekin (välillä) väsyneille äideille ;) .. Ihanaa päivää teille ja kuullaan taas!

Riikka

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Instagramissa tai Bloglovinin kautta.



from Riikan blogi http://ift.tt/1JqrCb3
via IFTTT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti