tiistai 21. heinäkuuta 2015

ZigiZtyle Vesivärjäilyä Essie Silk Watercolor lakoilla

Vesiväribuumi ei ole ainakaan itselläni vielä ohi ja tällä kertaa kokeiluun pääsi Essien versio vesivärilakoista. Essie Silk Watercolor -lakat ovat aika samanlaisia kuin OPI Color Paintsit, mutta pigmenttiä Essiessä on vähemmän, mikä ei ole suinkaan huono juttu. Voi olla että jotkin Essien vesivärilakat toimivat paremmin tietynlaisissa koristeluissa tai jos haluaa saada haaleamman sävyn kynnelle.





Päätin kokeilla Essien lakkoja vapaalla kädellä maalailuun ja siihen ne kyllä sopivat mainiosti. Maalasin violetilla No Shrinking Violet -lakalla ja turkoosilla Pen & Inky -lakalla kaarevia kuvioita valkoisen lakan päälle. Käytin lakkojen omia siveltimiä maalailuun. Turkoosin ja violetin rajakohtaan muodostui tummemman sinistä sävyä, joten näytti kuin kynnellä olisi kivasti kolmea eri väriä.




Vapaalla kädellä maalatessa ei ole niin väliä, millaisia kuvioita tekee. Näillä lakoilla saa leikkiä taiteilijaa ja sutia lakkaa miten haluaa. Ei tarvitse pysytellä viivojen sisällä tai tehdä piikkusuoria linjoja, kivaa vaihtelua kyllä :) Näitä Essien vesivärilakkojakin tekisi mieli haalia koko kokoelman verran, mutta taidan tyytyä hankkimaan sopivan väriskaalan OPIn ja Essien lakoista yhteisesti.




Etusormessa ja pikkurillissä on 2 kerrosta Essie Garden Variety -lakkaa, joka on sinivihreä crelly. Aivan ihana sävy, johon iskin silmäni Anttilassa. Sävy on hieman vihertävämpi kuin kuvissa ja netti on pullollaan kuvia, joissa lakka näyttää ihan liian siniseltä. Koostumus on todella hyvä ja lakka levittyy kuin itsestään <3 Lakkaa poistettaessa kannattaa kuitenkin olla varovainen, koska itselläni se ainakin vähän värjäsi kynttä ja ihoa, mutta lähti onneksi hyvin pois. Aluslakkaa laitoin varuilta 2 kerrosta, kun olin lukenut, että tämä saattaa värjätä kynttä.




Näitä käytin:
  • Glisten & Glow - Stuck on Blu! -aluslakka *
  • Gina Tricot - White
  • Essie - Garden Variety
  • Essie - Pen & Inky *
  • Essie - No Shrinking Violet *
  • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat -pikakuivattaja *
* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Onkos teillä kokemuksia Essien vesivärilakoista?



from ZigiZtyle http://ift.tt/1TP3MY4
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti