torstai 4. elokuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla AURINKOINEN BLOGIPIKNIK

Viime lauantaina koitti kauan odotettu päivä, sillä kokoonnuimme ihanalla bloggaajaporukalla Helsingin Hesperianpuistoon viettämään aurinkoista kesäpäivää piknikin merkeissä! Hurmaavat Linda ja Sofia olivat suunnitelleet piknikin ja hoitaneet kaikki järjestelyt, sekä hankkineet muutamia sponsoreita. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tarjosi meille kaikki piknikillä tarjolla olleet juomat, joista mä tykästyin erityisesti Le Pom hedelmälimonaadiin. Myös Limone limettilimonaadi oli oikein raikasta, ja sammutti helteen aiheuttaman janon tehokkaasti. Lisäksi tarjolla oli Pore pöytävettä, jota en valitettavasti ehtinyt lainkaan maistaa. Suurkiitos Laitilalle näistä kesäisistä juomista! Syömiset koottiin nyyttärimeiningillä, ja pöytä notkuikin jos jonkinmoisia herkkuja.

Oli aivan huikeaa nähdä noita monia upeita naisia viimein! Ainoastaan Katan olin nähnyt aiemmin, kun vierailin viime elokuussa Kuopiossa. Monien kanssa on kommentteja tullut vaihdeltua puolin ja toisin jo pidemmän aikaa, mutta suurin osa neideistä oli aivan uusia tuttavuuksia. Kaikkien kanssa ei ehtinyt tarpeeksi jutella -olihan meitä aikamoinen joukko! Onneksi jotain kivaa on suunnitteilla jo tälle vuodelle, toivotaan että kaikki onnistuu ;) Noiden mimmien kans kelpaa viettää aikaa vaikka kuinka! 

kuva Lindalta

Mun mielestä on jotenkin valtavan hienoa, kuinka blogin kautta löytää ihan todella samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa juttu luistaa. Oon itse tosi puhelias ja avoin, mutta oon tämänkin kesän aikana törmännyt tilanteisiin jolloin se ei yksistään riitä, ellei toinen osapuoli ole halukas minkäänlaiseen keskusteluun tai kanssakäymiseen. Näiden tyttöjen kanssa ei sitä ongelmaa ollut, kaikki olivat avoimia ja iloisia tyyppejä! Rentoa jutustelua riitti, ja posket olivat hymyilystä kipeinä. Tunsin niin kuuluvani porukkaan, ja se jos mikä on ihana tunne.

Asukuvatkin räpsittiin, mutta niitä en viitsi tänne laittaa nuupahtaneen olemukseni vuoksi. Heräsin aamulla neljältä, matkustin monta tuntia Helsinkiin junassa auringon porottaessa ikkunasta, ja kasvot kirjaimellisesti suli helteessä perille päästyä. Päällä mulla oli kirppikseltä löydetty pari kokoa liian suuri Bikbokin mekko, jolle täytyy tehdä jotain korjaustoimenpiteitä! Yläosaa ja vyötäröä ainakin hieman kireämmäksi. Piknikin jälkeen keskustassa huomasin, että mun meikit oli oikein kauniisti valahtaneet pitkin naamaa..

kuva Lindalta

© Sofia

© Sofia


Päivä oli aivan huikea. Tuolta suunnattiin ihanien goodie bagien (tästä tulossa omaa postausta!) kanssa vielä katsastamaan Marian ja Viivin kanssa Zaran valikoima sekä Vanhaan Ylioppilastaloon herkuttelemaan taivaallisilla Magnumeilla! Olisi kyllä saanut todellista real blogger -matskua, kun suklaat oli pitkin kasvoja ja mekkoa.. :D Oli kyllä hauskaa! Kiitos hurjasti mukana olleille ihanaakin ihanammille blogisiskoille sekä sponsoreille, jotka tukivat päiväämme! :) Näitä lisää


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2b6bVaN
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti