torstai 18. elokuuta 2016

Miss Joy AUTUMN HOME

Moikkamoi! Innostuin toissapäivänä mylläämään meidän olkkaria vähän uuteen uskoon ja nyt täällä kotona alkaa pikkuhiljaa näyttämään syksylle! Vaikka kesäkuukausihan elokuu vielä on, niin jotenkin halusin jo sitä syksyn rauhallista fiilistä tänne kotiin. Mä kuitenkin pikkuhiljaa rupesin kyllästymään siihen kesäiseen limen vihreään väriin mitä meillä täällä oli, joten tylsänä vapaapäivänä heitin uutta sisustusta kehiin ja kesä sai lähteä! ( Ainakin kotoa )

home

home_detail3

home_detail2
 

Tehtiin kullan kanssa pieni sisustusostos isku Ikeaan ja haalittiin sieltä pari juttua, jotka olin listannut ylös. Kyllä, multa löytyi lista mitä pitää muistaa sisustusta varten hankkia, hah :D Hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty, eikös? Matkaan sieltä lähti uusi lampunvarjostin olkkariin sekä puukuvioista kangasta. Kankaasta taiteilin uudet "päällyset" meidän tauluihin, jotka ovat olleet olkkarissa ( tsekkaa kuvat! ) ja lampun varjostin vaihtui uuteen. Nyt meidän olkkarin katossa roikkuu paperihässäkkä. Mutta söpö se kyllä on ♥

home_detail_lamp

home_detail

roses
 

Ette muuten arvaa mitä näiden kuvien kanssa kävi. Olin onnistuneesti ottanut koko olkkarista kuvat ja rupesin siirtämään niitä koneelle. Kappas, kone sanoo että "tämä kansio on tyhjä" kun koitan avata kameran kuvakansiota. Ja niin mun kaikki muistikortin kuvat olivat häipyneet kuin tuhka tuuleen! Voitte kuvitella, että tuossa tilanteessa pääsi pari ärräpäätä ja melkeen tuli vedettyä itku-potku raivarit siihen päälle. No, eikun uusia kuvia ottamaan. Elkää sanoko, että oon ainut kelle on käynyt näin huono tuuri ??



Mutta miltäs näyttää ? Joko teiltä löytyy syksyä kotoa ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


ps. Blogikin on saanut vähän uutta ilmettä! Pieniä muutoksia se vielä kaipaa, mutta tällä mennään nyt ainakin hetki. Mobiiliversiokin on nyt paljon mieluisamman ja selkeämmän näköinen. Moni kuitenkin varmasti puhelimella tsekkailee postauksia! Kertokaa mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta ? :)


from MISS JOY http://ift.tt/2bkzSuf
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti