maanantai 1. helmikuuta 2016

TAMMIKUU PUHELIMESTA

kuukausipostaus blogi
1. Lila huulipuna in action! Tykkään tosta ihan hirveesti, tälle tulee varmasti käyttöä. Piristää mukavasti tylsempää asua. 2. Parin kuukauden smoothiet pussitettu pakkaseen. Tykkään laittaa annoksia valmiiksi, niitä on sitten helppo vaan napata pakkasesta ja laittaa smoothien/fruitien sekaan. 2. Testaamassa ekaa kertaa Turun El Nam. Ihan mielettömän hyvää ruokaa! Saatoin ehkä käydä tuolla myös eilen... ;-) 4. Mä vaan niin rakastan näitä tuotteita. Muistakaa käyttää alennuskoodi josta kerroin tässä postauksessa.
kuukausipostaus
1. Siniset piilarit testissä, hui! Näistä on tulossa juttua lisää tällä viikolla. 2. Jonkun päivän aamupalaa. Vihreää teetä, protskupannareita, mansikoita ja nutellaa. Voiko muuta toivoa? 3. Testasin tossa yks päivä ekaa kertaa currya. Tein sitä katkaravuista ja tuli ihan semi hyvää! Kivaa vaihtelua ainakin. 4. Puhtaat lakanat on se juttu. Tajusin eräs päivä että tarviin lisää tyynyjä mun sänkyyn ja nyt niitä onkin siellä jo nelisen kappaletta.
viikkopostaus
1. Äidin kanssa lounastamassa. 2. Puristin itse mehua appelsiinista. Kahdesta hedelmästä tuli tosiaan puoli lasillista mehua, mutta oli kyllä sen arvoista. 3. Tältä mun salireissut ovat näyttäneet. En oo hirveesti uskaltanut treenata käsillä mitään. Tänään uskalsin kuitenkin tehdä selkää ja kylkiä! 4. Mun eka smoothie bowl! Tuli ihan super hyvää.
kuukausikatsaus blogi
1. Napsitaan murun kanssa niin harvoin nykyään kuvia yhdessä. Tai otetaan siis varmaan päivittäin kuvia mutta niitä normaaleja kuvia ei sitten niin hirveesti ookkaan. 2. Pirkan siemensämpylät on parhautta! Hetkeks uuniin ja "uunituoretta" leipää on nenän edessä, nami. 3. Mä niin rakastan mun PJ Salvagen pyjamapöksyjä. Niiiin pehmoiset. 4. Jonkun päivän pärstä. Musta on tullut ihan hirmuinen huulipunan käyttäjä/hamstraaja.
kuukausikatsaus
1. Itsetehdyt lohkoperunat on niin hyviä! Voisin tänään väsäillä niitä, jos illemmalla vielä jaksan. 2. Voi kun vielä näyttäiskin tältä. Lähes kaikki lumet on sulanut.... 3. Venailemassa bussia. Joka kerta kun käytän bussia, muistan miksi mä vihaan matkustaa niillä. 4. Voihan farssien farssi. Miten meni noin niinku omasta mielestä... Tein siis bataattiranuja, ja yhdestä bataatista syömäkelpoisiksi jäi vaan 11... Niitä oli alunperin varmaan 30. Noista jäljelle jääneistä piti jyrsiä ne ei-pilalle-menneet kohdat hampailla. Ja joo, lupasin tosiaan laittaa poikaystävälle ruokaa ja ei tästä niin hirveesti kyllä hänelle jäänyt. "Syö sä vaan, mä voin syödä jotain muuta." :-D Ei mennyt taaskaan ihan putkeen.


from about my life http://ift.tt/1P8zf3r
http://ift.tt/1G6NSif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti