torstai 17. syyskuuta 2015

Isyyspakkaus Kesäkurpitsatortillat

Kesäkurpitsakauden ollessa vielä käynnissä on parasta antaa hyvät vinkit kyseisen, hyvin satoisan, vihanneksen käyttämiseen juuri nyt.

Rouvakin saa äitinsä kasvimaalta niin paljon kesäkurpitsaa kuin me vaan jaksamme Helsinkiin kantaa, ja Rouvan luovuus on koetuksella sen käyttämisessä.

Juuri kun luulin maistaneeni kaikkea, sain eteeni tämän. Se on raastetusta kesäkurpitsasta tehty tortilla.

IMG_2710.jpg

Kesäkurpitsatortilla

Ainekset

  • 3 kpl pienehköjä kesäkurpitsoja (n. 700 g)
  • 1 dl leivänmuruja tai korppujauhoja
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl suolaa
  • pieni kourallinen tuoretta basilikaa ja korianteria

Valmistaminen

  1. Raasta kesäkurpitsat karkealla terällä ja valuta hetkinen siivilässä
  2. Laita raaste kulhoon, lisää leivänmurut, parmesaani, kananmuna, suola, basilika ja korianteri ja sekoita tasaiseksi massaksi
  3. Taputtele massa litteiksi letuiksi leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Irrota tortillat pelliltä varovasti ohuella metallilastalla.

Täytteenä on savukalaa, paistettuja kanterelleja ja ruohosipulia. Kääräise rullalle ja syö vaikka sormin!



from Isyyspakkaus http://ift.tt/1iAdAIe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti