tiistai 8. maaliskuuta 2016

Miss Joy ENSIKOSKETUS LUSHIN TUOTTEISIIN

Helouu pitkästä aikaa! Kuten otsikosta voikin jo päätellä, niin tänään perehdytään vähän mulle entuudesta tuntemattomimpiin tuotteisiin eli Lushin kosmetiikkaan. Aloitin mun hiihtoloman pienellä Helsingin reissulla ja pitihän tilaisuus käyttää hyödyksi vierailemalla Lushin mymälässä. Oon useammasta blogista lukenut näistä tuotteista ja varsinkin se, että kaikki kosmetiikka heillä tehdään käsityönä sai mut vielä enemmän kiinnostumaan kyseisistä tuotteista! "Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa!" kuuluu sanonta heidän sivuillaan. Siis voiko kosmetiikka kuulostaakkaan enään houkuttelevammalle?!

Poikkesin Mannerheimintien myymälässä, ja heti sisään mentäessä nenään leijaili ihana tuoksu kaikesta kosmetiikasta. Myymälä oli tosi kivasta toteutettu ja alkuun ei tiennyt, että mihin sitä katsoisi tai koskisi kun joka puolelta leijaili jokin tuoksu, näkyi mitä kauniimpia purkkeja ja värejä

DSC_85911
DSC_85400

Pienen tutkailun jälkeen matkaan lähti huulienkuorinta sekä käsi/vartalorasva. Huulienkuorinnasta olin lukenut muutamasta blogista, ja se olikin sellainen tuote jota varten myymälään edes halusin. Nyt talvella tuntuu, että huulet ovat yhtä hiomapaperi joten kuorintavoide niille tuli niin tarpeen. Huulienkuorinta on ystävänpäiväteemainen, THE KISS, jota heiltä löytyi vielä muutama kappale ystävänpäivästä. Kuorinta tuoksuu aivan mielettömän ihanalle ja mikä parasta, kuorinnan voi lopuksi vain lipaista huulilta pois, aika nam! Myös itse purkki, niinkuin sen sisältökin, on aika houkuttelevan näköinen. Kuorinta on vaaleanpunaista sokeri/öljy sekoitusta jossa mukana on pikkupikku sydämiä, hih!

DSC_85633

Toisena tuotteena matkaan nappasin käsi/vartalorasvan. Tarkemmin netistä tutkaillessa, huomasin että kyseinen Charity Pot voide-kampanja kerää rahaa hyväntekeväisyytenä ruohonjuuritason hankkeille, joilla he auttavat ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Joten, tulipas siis jotain hyvääkin tehtyä näiden ostosten lisäksi :) Mutta itse voiteesta sen verran, että tuoksu on miellyttävä vaikka onkin aika voimakas. Itse rasva tuntuu tosi pehmeälle käsissä ja vaikuttaa hyvin. Lähes kaikissa Lushin tuotteissa on myös kierrätettävät purkit, jotka on mahdollisuus viedä takaisin myymälään uusiokäyttöön. Tälläinen toiminta ainakin koskettaa mua, koska itsekin oon aikamoinen kierrätyshullu ja ihminen, joka haluaa pitää luonnosta huolta :)

DSC_85988

Kummastakin Lushin tuotteesta jäi siis todella hyvä maku suuhun, ja uskon että kyseisessä myymälässä tulee vierailtua vielä uudemmankin kerran. Se, että jokainen tuote tehdään oikeasti käsin, saa multa kyllä arvostusta!

Ja niin, hyvää naistenpäivää jokaiselle leidille! ♥

Onko teille LUSH tuttu? Kertoohan mielipiteitä!
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1QJFRpL
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti