perjantai 25. maaliskuuta 2016

Miss Joy #ONNENONKIJA

Moikka sinne! Tänään avaan teille vähän mun maanantai päivää, joka tosiaan sisälsi aika kivoja juttuja! Saatiin muutaman blogitytsyn kanssa kutsut kutsutilaisuuteen, jossa näytettiin huomenna ensi-iltansa saava Onnenonkija -elokuva. Mä oon aina tykännyt kotimaisista leffoista, eikä tämä leffa todellakaan tehnyt poikkeusta siinä. Näyttelijävalinnat ei olisi voinut paremmin osua nappiin, nimittäin elokuvan tähtinä olivat iki-ihana Minka Kuustonen ja Olavi Uusivirta.

onnenonkija

Leffa tosiaan kertoo tästä blogimaailmasta kivan liioitetulla tavalla. Elokuvassa oli useampi hauska pointti, mitä kokee ihan täällä tosi elämässä. Vaikka kaikilla lifestyle bloggaus ei ehkä oli ihan samanlaista mitä elokuvan päähenkilöllä Marjalla niin paljon siinä pystyi samaistumaan tilanteisiin :) Leffa oli ihanan kärjistetty versio tästä blogimaailmasta eikä siihen todellakaan voi olla ärsyyntynyt!

DSC_88699

Voisin vähän avata leffan juonta teille, jos jollain on mennyt ihan tyystin ohi mistä tämä edes kertookaan :)

"Onnenonkija on komedia tytöstä, joka ei osaa olla köyhä ja pojasta, joka ei osaa olla rikas."

Elokuva kertoo lifestyle-bloggaaja Marjasta, joka ei saakkaan blogiaan lentoon vaikka kovasti yrittääkin. Marjalla kuluu rahaa ja hän joutuukin lainailemaan rahaa sieltä sun täältä. Elokuvassa Marja tapaa Olavin, joka on rikkaasta suvusta, mutta ei halua näyttää vaurauttaan vaan olla tavallinen ihminen. Onnenonkija elokuva kertoo siis hillittömästä yrittämisestä ja itsensä brändäämisestä, vastuusta ja vastuuttomuudesta sekä rahasta ja kroonisesta rahapulasta.

DSC_88677

Itse leffan ja haastattelujen jälkeen päästiin näkemään leffan päätähteä eli Minkaa sekä ohjaaja Ville Jankeria. Olisi ollut myös hirmu ihana tavata Olavikin, mutta häntä ei Kuopiossa näkynyt. Minka oli ihana persoona ja päästiinkin vähän leikkimään blogityttöjä hänen kanssaan. Kuvia tuli räpsittyä muutama kymmen ja tuossa teille onkin näytillä niistä pari :D Leffa tosiaan saa ensi-iltansa tänään perjantaina 25.3., joten kaikki bloggaukseen hömpsähtäneet tai kotimaisten leffojen rakastajat suunnatkaahan leffaan! Mä ainakin suosittelen katsomaan tämän! ♥

ps. Huomenna tämä neiti lähtee juhlistamaan tulevia synttäreitä ei ehkä kovin naisellinen puuhan merkeissä, nimittäin lasersota olisi suuntana! Kivaa pääsiäistä kuitenkin sinne jokaiselle, palaillaan taas ♥
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1q5RuAU
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti