perjantai 25. maaliskuuta 2016

Tea Marika talvipuutarha pt 1

En ole koskaan aiemmin käynyt Talvipuutarhassa. Aamulla äidin ehdottaessa vierailua sinne, olin heti messissä. Ensimmäinen asia, mikä tupsahti mieleeni, oli Pyhimyksen upea samanniminen biisi. Me syötiin pinaattikeitot lounaaksi ja sen jälkeen hypättiin autoon ja ajettiin Helsinkiin. Talvipuutarha sijaitsee aivan Olympiastadionin vieressä, joten sinne suunnistaminen ei ollut alkuunkaan vaikeaa. Ennen kuin päästiin edes sisään, olin jo moikannut yhtä tuttua.

Kukkia
KukkiaKukkiaKukkia
Tätä kuvaa varten seisoin paikoillani muutaman minuutin, jotta kaikki ihmiset olivat kaikonneet tieltä.

KukkiaKukkia

Puutarhassa oli jos jonkinlaista kasvia, joista en tainnut rehellisesti tunnistaa kuin muutaman. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, sillä mun nenä on aivan tukossa. Oon itseasiassa tosi kovassa flunssassa, mutta toistaiseksi säästynyt kuumeelta. Paikka oli ihan täynnä ihmisiä. Se onkin ainoa valittamisen aihe, jonka keksin. Halutessaan oli kuitenkin mahdollista jäädä ihailemaan lempikohteitaan, ettei kukaan nyt ihan tönimään tullut.

KukkiaKukkiaKukkia

Kuvia on niin paljon, ja haluan julkaista kaikki parhaat, joten saatte toisessa postauksessa loput otokset. Oletko sinä koskaan käynyt kiertelemässä paikassa?

from TEA MARIKA http://ift.tt/1Rquxzl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti