maanantai 28. maaliskuuta 2016

Follow Your Dreams Pääsiäinen '16


Perjantaina oltiin luokkamme tyttöjen kesken Karviassa. Syötiin tortilloita, pelattiin Aliasta pitkän kaavan mukaan ja fiilisteltiin vanhaa musiikkia. Oli ihana ilta ja hyvä seura, mikäs sen parempaa! Lauantaina juhlittiin, osa jopa paljussa.

Tänä vuonna taisi olla viimeinen kerta, kun joku astuu meidän tuvasta ulos trullina helmat heiluen ja palaa kori täynnä suklaata. Meistä on tullut niin isoja, että ihan hirvittää. Pääsiäislauanataina on yleensä ollut hiljaista trullittelioiden osalta, mutta tänä vuonna iloksenne meillä kävi virpomassa kolme sulosta poikaa!

Pääsiäissunnuntaina ollaan oltu mummulassa syömässä lammasta niin kauan kuin muistan. Mummun köksäys ei tänäkään vuonna tuottanut pettymystä, soosi oli silkkistä ja lammas mehevää. Kodesjärvi oli vielä aivan jäässä. Joskus on pääsiäisen aikaan järvi jo ollut sula.

Koko pääsiäisen on onneksi ollut ihana ilma, tuntuu aivan keväältä! Positiivisen ajattelun kannalta kesään ei todellakaan ole pitkä matka ja luulisi, että aika kuluu siivellä, jos sää pysyy kauniina. Tämä pääsiäinen on antanut paljon pohdittavaa ja niin monta asiaa mistä kiittää.





from Follow Your Dreams http://ift.tt/1PBqwFT
http://ift.tt/1IvIsl3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti