torstai 31. maaliskuuta 2016

Miss Joy RED BLAZER

Helouu rakkaat! :) Nämä reilu viikko sitten räpsityt asukuvat on kuulkaa jumahtanut aika lahjakkaasti tuohon tietokoneen työpöydälle ennenkuin sain tultua julkaisemaan niitä :D Jatkossa voisin ( koitan ) luvata, että asukuvat tulisivat pikkuisen reaalisemmassa ajassa, hah!
Moni on varmaan huomannut, että kevät on pikkuhiljaa alkamassa! Ainakin Kuopiossa on ollut ihan uskomattoman ihania ilmoja viime päivinä. Auringon paiste, kuivia katuja, ei niin ihana katupöly, lämpö, lintujen laulu...jotain niin ihanaa ♥

jakku1
jakku
jakku5
jakku - H&M / paita, farkut - Ginatricot / laukku - Longchamp / aurinkolasit - Lindex

Nämä kuvat tosiaan on räpsitty ennen kuin mentiin bloggaajaporukalla Onnenkija leffan pressitilaisuuteen eli siis viime maanantaina. Näissä taitaakin muuten näkyä mun uudet hiukset ensimmäistä kertaa ihan kunnolla! Pituutta on vähän lähtenyt, vai mitä? Olihan näissä vähän totuttelemista kun oli tottunut siihen pitkään reuhkaan mutta nyt nämä tuntuu kyllä jo niin omilta! Myös latvat saivat vähän raikastusta vaaleammasta sävystä, jota ajattelin kesää lähempänä vielä vaalentaa asteen! Miltäs mun uusi hiustyyli näyttää? Erilaiselle?

jakku4
jakku3

Asussa näkyy muuten myös mun yksi lemppari vaatekappale, nimittäin punainen jakku! Oon aika inlööv tuohon jakkuun, se on vaan niin  pirtee ♥ Korviin ajattelin heittää pitkästä aikaa sulkakorvikset, jotka tais olla jonkun aikaan ihan pois muodista mutta ovat tainneet palata uudelleen :D oonko ihan väärässä ?! 

Mutta miltäs asu näyttää teidän silmäänne? Ja sulkakorvikset, in vai out ? :D
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1TlpnJv
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti