torstai 31. maaliskuuta 2016

Dreams of Paradise 6X OUTFIT // TALVEN ASUT

Huomenna on aika kääntää jälleen kerran kalenteria (miten ihmeessä aika on mennyt taas niin tolkuttoman nopeesti??) ja koska huhtikuu on jo virallisesti kevättä, on aika pistää talven asut purkkiin ja koota ne vielä yhdeksi kollaasiksi. Mitään jättiihommaa tästä ei kuitenkaan tullut, sillä kuluneen talven aikana sain kuvatuksi kuusi asua????! Bad blogger...

Kuluneen talven juttu on ollut selvästi harmaa. Sitä löytyi lähes poikkeuksetta jokaisesta asusta. Harmaa on niin kiva ja raikas, mutta kuitenkin sopivan simppeli ja turvallinen vaihtoehto mustalle. Ja mikä tärkeintä - koirankarvat erottuvat siitä niin paljon huonommin kuin mustasta. Vaaleanpunainen hattaraunelma -villakangastakkini on ollut kovassa käytössä, rakastan sitä niin paljon!

talvenasut

Oma lemppariasuni on ehdottomasti viimeinen - paljaat nilkat on vaan se juttu. Niistä puheen ollen: kävin tänään iltaduunien jälkeen juoksemassa vetotreeniä ja oli aivan huippufiilis olla ekaa kertaa lenkillä ilman hanskoja niin että tosiaan tarkeni. Valoa riitti koko treenin ajan vaikka lähdin kotoa vasta seitsemän maissa ja takaisin sainkin juosta auringonlaskussa. :) Oli kyllä ekaa kertaa tänä vuonna kunnon kesäinen fiilis!

Tsemppiä kaikille koeviikkolaisille! ;-)



from Siru I. http://ift.tt/1TlzNsw
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti