sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Miss Joy MOTIVAATION LÖYTÄMINEN

Heissan! :) Mulla on pitkään ollut ideana kirjoitella teille vähän liikunta motivaatiosta ja siitä, mistä löysin uudestaan innostuksen saliin. Nyt kun oma treenailu on lähtenyt kunnolla käyntiin, niin mikäpä olisi parempi ajankohta tulla siitä höpöttelemään teille kuin tämä!

DSC_79966

Oon löytänyt jostain taas sen innon liikuntaa kohtaan ja terveellisempään elämään. Hankin syksyllä salikortin reilun vuoden tauon jälkeen, ja vitsit se sai buustia muhun! Motivaatio on jotain, mitä jokaisen täytyy löytää itsestään. Jollain on tavoitteena unelma kroppa, jollain terveys ja joku saattaa suunnata korkeampiin tavoitteisiin kuten esimerkiksi kilpaluihin. Mulle riittää se, että elämäntapoja saa muutettua niin, että liikunta kuuluu siihen ilman minkäänlaisia vaatimuksia. Valehtelisin teille kyllä päin naamaa, jos en samalla ajattelisi sitä unelma kropan saavuttamista tai terveellisempää elämäntapaa, mutta jos nyt yleiskunnon kohennuksella alotettaisiin :D

DSC_80366
DSC_80099

No mikä juuri minua motivoi liikkumaan ?

Salikortin hankin vain itseäni varten vaikka suuri motivaation lähde siihen olikin kaverit kyseisellä salilla ja saada yleiskuntoa paremmaksi. Jollain tavalla olin ja olen edelleenkin ylpeä siitä, että sain itseäni niskasta kiinni hankkia salikortti monen kuukauden "no pitäisi" jankutuksen jälkeen :D Tai ylipäätänsä saada hankittua jotain mikä ajaa sut liikkumaan :)
Oon huomannut miten liikunnasta ja salitreenin jälkeisestä tunteesta tulee hyvä olo. Ehkä se sitten on se suurin motivaatio. Okei, en todellakaan kiellä että seura, mukavat treenivaatteet tai kiva treeni ei olisi motivoivia vaikutteita, tuohan ne kivaa lisäbuustia urheiluun :) Tietenkin myös suhkot arvokas salikortti osaksi motivoi salilla käyntiin, haha :D

DSC_80644
 
Näiden puheiden perusteella en todellakaan ajattele, että salitreeni olisi ainut tapa harrastaa liikuntaa. Musta olisi oikeastaan aivan ihana harrastaa liikuntaa jollain muullakin tavalla, kuten esimerkiksi tanssin muodossa! Nuorena on tullut harrastettua tanssia useampikin vuosi, joten se olisi ainakin lähellä sydäntä :) No toivotaan, että lenkkipoluille pääsee suuntaamaan keväästä niin saa ulkoilua samalla!

Toivotaan, että tämä motivaatio piikki pysyy nyt ylhäällä ja salikortti ei tule katoamaan taskusta pitkään aikaan, hah! 

Mitkä asiat teitä motivoi liikkumaan ? :) Onko sali vai jokin muu liikuntaharrastus teille mieluinen ? Jakakaa ajatuksianne kommenttiboksiin !

ps. Kylläpäs tämän postauksen teko venyi loppuviikkoon, hups :D no pääasia, että se on nyt täällä teille luettavaksi! Alkuviikosta pidänkin ihan oman luvan kanssa pientä blogitaukoa, nimittäin lähdetään kullan kanssa Vuokattiin rentoutumaan! Luvassa on siis kylpylässä lillumista, laskettelua ja muuta mukavaa :) Mua voi seurailla reaaliajassa instagrammissa nimimerkillä Viivv_  ja/tai snapchatissa nimimerkillä vipuzzi. Moikka!

PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1SWMqJx
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti