lauantai 12. joulukuuta 2015

Deko 133 ARVONTA // Kuusenmatto by Tarja Ritari Design

Joko te olette päättäneet paikan joulukuuselle? Meillä joulukuusi oli viime vuonna takan kupeessa - siinä oli hyvät koordinaatit, mutta sittemmin kotiutunut musta kaappivanhus on varannut nyt tuon sijainnin. Uusi joulupuun paikka on ollut onneksi aika helppo miettiä, sillä se vapautui ison oliivipuun jäljiltä. Puu kun ei oikein tykännyt koleiden ilmojen myötä lähes aina puhaltavasta ilmalämpöpumpusta, vaan siirtyi vierashuoneen oven viereen. Nyt sohvaa vastapäätä, telkun viereen, aukesi vapaa areena tämän vuoden kuusivihreälle.


Kuusen alle on maton miettiminen aina jokavuotinen projekti. Näkisittepä, miten hyvän pinkan olen viime vuosina hankkinut yhtä jos toisenlaista kuusenalusta! Meille sisustajille ei käy mikä tahansa vaihtoehto, vaan kuusenmatonkin on ehdottomasti mätsättävä kokonaisuuteen ja oltava hengeltään tarpeeksi tyylikäs ja laadultaan kiitettävä.

Pian teistä yhden onnekkaan kuusenmattomietinnät on ratkaistu ja laatukriteerit täytetty, kun pääsen bloyhteistyön merkeissä arpomaan kotimaisen Tarja Ritari Designin PORO-sarjan valkoiselle matolle uuden omistajan. Tämä kuusenmatto on laadukasta pellavaa ja sopii takuuvarmasti moneen sisustusmakuun. ♥

Maton reuna on pehmoisesti hapsutettu. Halkaisijan mitta ympyräisellä on 100 cm, eli se sopii hyvin isommankin kuusen alle ja tilaa riittää mukavasti lahjapinoillekin. Kuusenmattoja on valkoisen lisäksi saatavilla myös pellavan värisenä - vinkkinä siis, jos kyseinen sävy sopii paremmin omaan kotiin. Jälleenmyyjät voi tarkistaa täältä

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Jokainen tähän postaukseen kommentoinut saa automaattisesti yhden arvan. Jos kommentoit anonyymisti, muista kuitenkin laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan mahdollista yhteydenottoa varten.

Toinen kommentti on luvassa, jos käyt tykkäämässä Tarja Ritari Designin FB-sivusta, täällä. Sivua seuraamalla saat ajankohtaisimmat TRD-kuulumiset, tietoa jälleenmyyjistä sekä esimerkiksi vinkkejä lahjaostoksiin.

Muista kertoa, monellako arvalla olet mukana!

Arvonta alkaa NYT ja päättyy viikon päästä lauantaina (19.12.) klo 15.00. Kannattaa kurkata, osuiko voitto kohdalle, sillä nopeasti tavoitettu voittaja ehtii saamaan palkintopaketin postissa ennen joulua, juuri sopivasti kuusen alle. Tuolloin esittelen muuten teille vielä toisen PORO-perheen jouluisen tuotteen, yhden omista lemppareistani.

Tsemppiä kaikille!



from Deko 133 http://ift.tt/1STRKLU
http://ift.tt/1FmgaEW

3 kommenttia:

  1. Hieno Poro-matto, sopii hyvin monenlaiseen sisustamiseen :)
    Yhdellä arvalla mukana :) talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana matto! Ehdottomasti mukana arvonnassa yhdellä arvalla :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihana matto! Ehdottomasti mukana arvonnassa yhdellä arvalla :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista