torstai 17. syyskuuta 2015

Miss Joy PILALLE MENNEET ASUKUVAT

Moikka muruset! ♥ Tänään ajattelin tulla vähän viihdyttämään teitä, nimittäin luvassa olisi ensimmäinen kasa pilalle menneitä asukuvia! Monissa blogeissa näitä on pyörinyt ja ajattelin nyt sitten itsekin tuoda sen " ei niin " onnistuneen puolen esiin :D Näitä on ollut kyllä hurjan kiva lueskella ja katsella muiden blogeista, kun näkee että eihän sitä muillakaan tuo kuvaus aina putkeen mene :) ja meillä bloggaajillehan ei ole itsestään selvyys se että, jokainen kuva onnistuisi täydellisesti vaan todellisuudessa murto-osa räpsityistä kuvista edes päätyy tänne blogin puolelle! Tai näin ainakin mulla :D Kuinka monella muulla sinne muistikortille mahtuu mukaan myös niitä epäonnistuneita kuviakin ?:D

Suurimmaksi osaksi kuvan pilaa se että, samalla joko teet jotain ja puhut kuvaajalle. Suoristat paitaa, laitat hiuksia ojennukseen, vaihdat juuri asentoa tai joko selostat kaverille viime päivän puuhat ja ammotat suu auki, kyllä, juuri näin. Mutta tässäpä siis poimittuna epäonnistuneimpia ja hauskimpia asukuvamokia viime aikaisista ( lue:kesän alun) asuista, nauttikaahan! 

DSC_38622
Niin siis mikä tarkennus ja minne? :D Tässä kuvassa tarkennus on kyllä mennyt ihan pyllylleen, selvästi kamera on halunnut tarkentaa mieluummin noihin kauniisiin risuihin kuin itse kuvien päätähteen, hah !

PicMonkey Collagenn
Siis apua, ehkä mun lempparein näistä! Kesken kuvausten on kiva välillä vähän tanssahdella ja ummistaa vielä silmänsä niin pääsee oikein tunnelmaankin mukaan :D Tälläisiä "hei mä liikun!" kuvia kamerasta löytyy aina ja vieläpä mitä kummallisimmissa asennoissa, siis täh!

DSC_51266
Tässä selvästi on selitykset menossa kuvaajalle ja nähtävästi hiuksiakin on tullut hulmuteltua kun kädet jotain koittavat tehdä :D Näitä kameraan kertyy yllättävän paljon, koska ainakin mä olen kova selostamaan kuvausten aikana...hups. 

PicMonkey Collagemmm
Kylläpäs oon saanut mun naaman karmaisevalle irvistykselle! :D Mutta minkäs sille voi, että pitää saada hiukset ojennukseen ja samalla ottaa päähän!  

DSC_25577
Hahah, näytän just siltä että aivastan kohta mutta ei, en ollut tuolloin aivastamassa vaan muuten vain sain panikoituneen ja aivastusefekti ilmeen :D Oisko myös taas joku selitys kesken...en nimittäin ihmettelisi :D

Mulla on pitkään ollut suunnitteilla tämä, ja jossain vaiheessa mietinkin että noh, en taida julkaista tätä ollenkaan kunnes älysin että pitäähän sitä itselle osata nauraa ja ottaa rennosti! Ja varmasti tuolta kansioiden syövereistä löytyisi vielä niitä epäonnistuneempia kuvia mutta jätetään ne sinne omiin oloihinsa :D Mutta tälläistä siis tällä kertaa, mitäs tykkäsitte?:)
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1NG5tXu
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti