sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Anni Sofia KOLME LEMPPARIA

Oon nyt saanu kerättyä kaikkien linkattujen blogien joukosta ne mieluisimmat! Eli ei siis oo varmaan vaikea arvata, että nyt on pikkuisen esittelypostauksen vuoro.Yhden blogin kohdalla ei ole kuvaa, koska kävin kysymässä kyseissä blogissa, että saanko käyttää banneria esittelykuvana mutta en saanut vastausta. Musta on kumminkin kivenpi kysyä siihen lupa ennen kun kopioin toisen blogista mitään :). Kiitos kaikille linkanneille! Nyt lopetan turhat löpinät, niin pääsette näiden kolmen blogiesittelyn kimppuun. linkit blogeihin kuvassa!
 
banneri_zpsgqbdrta7 
Tähän ensimmäiseksi laitoin blogin nimeltä Six Feet Tall. Tätä blogia kirjoittelee 20-vuotias Eveliina. Blogin kuvat ovat selkeitä ja isoja. Eveliinan kirjoitustyyli on sopivasti asiallinen mutta silti myös rento. Sitä  on helppo ja mukava lukea. Ulkoasu on hillitty ja helposti ymmärrettävä. Blogista löytyy myös videoita!
banneripng_zpszcuvptrmToisena listalta löytyy FORTIFY. Blogia kirjoittaa 17-vuotias Heta Jyväskylästä. Täältä blogista löytyy huikeen kivoja ja värikkäitä kuvia! Kirjoitus sujuu luontevasti ja sitä on helppo ja mukava lukea. Ulkoasukin on selkeä ja yksinkertainen, juuri sellainen josta tykkään! Tästäkin blogista löytyy videoita.


Kolmantena blogina valitsin blogin nimeltä Just Me. Blogia kirjoittaa 19-vuotias Janina Espoosta. Janinankin blogissa on hyvä laatuiset ja isot kuvat. Tästäkin blogista löytyy myös vedeoita! postaukset ovat monipuolisia ja mukavia lukea. Ulkoasu on taas kerran mun mieleeni eli yksinkertainen ja selvä.


from annisofia http://ift.tt/1JMoNOE
http://ift.tt/1IDSLU2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti