tiistai 13. kesäkuuta 2017

Aleksiinan TÄÄLLÄ TAAS

Heii! Tuntuupas hassulta kirjoitella tänne pitkästä aikaa. Tämän suunnittelemattoman blogitauon aikana on tapahtunut niin paljon, etten edes tiedä mistä aloittaa. Minulla oli tarkoituksena tulla heti pääsykokeiden jälkeen jakamaan ajatuksia kuluneesta luku-urakasta ja tulevasta kesästä. Sattui kuitenkin niin, että koneeni alkoi oikutella sen verran, että se oli pakko lähettää huoltoon Ruotsiin asti. Korjauksessa kesti lisäksi oletettua kauemmin, ja sainkin koneeni takaisin vasta eilen.

london11

Pääsykokeet siis tulivat ja menivät, enkä osaa sanoa niistä hirveästi sen enempää. Koe tuntui osittain helpolta ja selkeältä ja osittain taas todella sekavalta ja vaikealta, joten oman osaamisen arviointi on ihan mahdotonta. Lopputuloksesta huolimatta voin ainakin olla tyytyväinen itseeni siinä suhteessa, että tein oikispaikan eteen enemmän töitä kuin olisin voinut ikinä uskoa jaksavani. Olivathan pänttäämisentäyteiset 7 viikkoa älyttömän rankat ja joissain määrin mielenterveyttä koettelevat, mutta nyt ne ovat takana! Tässä vaiheessa ei ole tehtävissä enää mitään muuta kuin odotella kärsivällisesti tuloksia tämän kuun loppuun asti.

london12

Pääsykokeiden jälkeistä tyhjyyttä ja sen aiheuttamaa stressiä kompensoi täydellisesti hieman päähänpistona varattu Lontoon matka. Kuin tilauksesta halvat lennot ja sopiva aika reissulle sattuivat kohdalle, joten päätimme jättää turhat miettimiset väliin ja lähteä reissuun heti pääsykokeiden jälkeen. Vietettiin Roosan kanssa ihan huiput päivät Lontoossa ja ehdittiin nähdä ja tehdä 5 yön mittaisen reissun aikana vaikka mitä. Lontoosta tulikin heittämällä lempikaupunkini.

london7

Reissusta tuli otettua (yllätys yllätys) aika lailla kuvia, joten blogi elää varmasti jonkin aikaa Lontoon tunnelmissa. Tässä postauksessa näättekin heti ekat asukuvat sieltä! Testasin ekaa kertaa toppi t-paidan päällä -yhdistelmää, mutta kokeilu ei taida jäädä kyllä viimeiseksi kerraksi.

Ihanaa kesän aloitusta kaikille ja palaillaan taas pian :)

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/2rmG7tI
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti