keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Riikka K TUHAT AJATUSTA JA HYVÄ PÄIVÄ

elle (1 of 1)


Avasin eilen bloggerin synkin mieli - takana oli suoraan sanottuna vähän paska päivä. Ei mistään erityisestä syystä, mutta oli veto pois ja känkkäränkkä-fiilis. Kyllä te varmaan tiedätte? Kirjoitin sitten niissä mielin kasan sanoja, joista muodostui kokonaisuutena kasa sitä itteään. Postaus oli tarkoitus julkaista tänään. 

ENPÄ JULKAISSUT! JA HYVÄ NIIN! Mulla on ollut energinen ja tehokas päivä. Aivan päinvastainen kuin eilen! Tässä sitä nyt ollaan, jakamassa ennemmin hyviä fiiliksiä kuin niitä retuperäisiä. Fakta on se, että huonoja päiviä on meillä kaikilla ja se on todellakin ok. Mutta paha fiilis tarttuu siinä kuin hyväkin ja on jokaisen oma valinta, kumpaa jakaa ympärillensä. 

Kävelin tänään töiden jälkeen pitkin meidän asuinaluetta, keräsin ihanan kimpun luonnonkukkia ja hengitin raikasta vaikkakin kesäistä ilmaa. Kun aurinko laskee vielä vähän, saatan jopa innostua siivoamaan. Who knows? Saattaisinpa innostua kirjoittamaan postauksen viimeisimmästä kampaamokäynnistä - josta lähdin paras ja rennoin kesätukka päässäni kesän viettoon! 

Ps. Iso peukku uusimmalle ELLE-lehdelle. Siinäpä mun vinkki huonolle (ja etenkin hyvälle) päivälle, hyvä lehti ja pala pizzaa. Mulla oli kahvia, mutta jos voisin toivoa, toivoisin pizzaa.

Pps. Spotify on tehnyt omatoimisesti soittolistan "kesämuistosi" perustuen vuosien varrella kuunnelluihin biiseihin. Melko nostalgista!


from Riikka K http://ift.tt/2tlDurZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti