maanantai 12. kesäkuuta 2017

Sadepisaroita Niittykukkasilla YLELLISTÄ MAJOITUSTA MALTAN SYDÄMESSÄ | JULES SUITES

Heippa rakkaat!  Mitä sinne kuuluu? Täällä viedään viimeisiä päiviä Göteborgissa, ja oon nauttinut ajastani täällä täysillä! Nää on kyllä kevyesti olleet yhdet mun elämäni parhaimmista viikoista - oon saanut ihania uusia ystäviä, rakastunut palavasti Göteborgiin, saanut rakkaimpani tänne viettämään ihanaa viikonloppua kanssani, oppinut puhumaan sujuvampaa ruotsia ja yksinkertaisesti nähnyt ja kokenut valtavasti! Ennen kuin höpöttelen enemmän Göteborgin reissusta, kerron mun ja Emilian ensimmäisestä upeasta majoituskohteesta Maltalla! 

Majoituttiin tosiaan ensimmäiset neljä yötä ihan Maltan kenties vilkkaimman kaupungin, St. Juliansin sydämessä ihanassa Jules Suites -sviittihotellissa. Saatiin majoitus blogiyhteistyönä, eikä oltaisi voitu olla enemmän tyytyväisiä! Hotellia pyörittävät supersymppikset sisarukset, jotka tekivät meidän olon parhaimmalla mahdollisella tavalla tervetulleeksi! ♥ Meille oli järjestetty valmiiksi alueen kartat ja bussilinjat, joita todennäköisesti tultaisiin tarvitsemaan. Näin vältyttiin turhalta selvittelyltä, ja voitiin aina kysyä respasta apua!

Kuten kuvistakin huomaa, oli hotelli todella upea ja tasokas. Meidän huoneistossa oli oleskelutila, keittiö, makkari ja tilava kylppäri sekä parveke. Huoneisto oli siisti ja miellyttävä, ja joka päivä meille oli lisätty teemakuja maisteltavaksi, nami! Aamiainen ei ollut kovin kattava, sillä se järjestetään hotellissa vain asiakkaiden erillisestä pyynnöstä. Kuitenkin masu tuli täyteen, ja lähistöltä löytyy kivoja aamiaispaikkoja nälkäisimmille!

Sijainti Jules Suitesilla on tosiaan mitä parhain mahdollinen - matkaa keskustaan ja rantaan on vain noin 500m ja baarikadulle noin 200m. Kaikki oli siis lähellä, aivan kivenheiton päässä meistä. Hotellille oli helppo tuoda tavaraa kesken päivän, tai käydä hieman freesautumassa auringonoton ja dinnerin välissä.

Vaikka majoitukset yhteistyönä saatiinkin, voin antaa suositteluni tälle huoneistohotellille täydestä sydämestäni! Hotellia pyörittävät sisarukset olivat maailman kultaisimmat, ja saatiin molemmat Vallettaan loppulomaksi siirtyessämme lämpimät halaukset heiltä :') Hymyssä suin kirjoitan tätä postausta, paikasta jäi nimittäin todella hyvä mieli ja lämmin vaikutelma. 

Sydämelliset kiitokset Jules Suitesille meidän majoittamisesta! 

Ootko sä käynyt Maltalla tai haaveillut sinne matkustamisesta? 

Postaus toteutettu yhteistyössä Jules Suitesin kanssa


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2slEwnM
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti