torstai 29. kesäkuuta 2017

Miss Joy INSPIRAATIOTA FESTARIPUKEUTUMISEEN

Moikka ja mukavaa torstaita! Kesän festarit ovat pikkuhiljaa alkaneet pyöriä ja munkin ajatukset ovat jo pikkuhiljaa tulevissa festareissa! Ollaan tänä vuonna lähdössä heinäkuun lopulla Ouluun Qstockkiin ja pikkuhiljaa sitä alkaa jo miettimään omaa festaripukeutumista tuolle viikonlopulle. Liian ajoissahan ei voi koskaan olla! Viime vuonna kelit eivät suosineet niin hyvin meitä, että päälle olisi saanut vetää juuri ne vaatteet kuin olisi halunnut. Toivotaan, että tänä vuonna sää sallii suurinta osaa festarikansaa ja pääsee pukeutumaan ja näkemään mitä kivoimpia festari lookkeja!

Kuinkas moni teistä on lähdössä festareille tänä kesänä? Jos pää tuntuu tyhjältä vielä pukeutumisen suhteen, niin ei hätää, keräsin teille Esprit.fi :n sivustolta kolme hyvin eri tyylistä asuinspis kollaasia festarikesään :) Mä henkilökohtaisesti voisin valita jokaisen lookin näistä päälleni, mutta heinäkuun lopussa sen sitten näkee miltä mun todellinen festari look näyttää! Tuotteisiin muuten pääset klikkailemalla linkkejä kuvan alla!


Naisellinen


Mekko | Sandaalit | Sadetakki

Ensimmäinen asu on koottu naisellisen mekon ympärille. Eihän festareilla nyt aina tarvitse olla niin raju ja tummaan pukeutunut, vai mitä? Vaaleaan mekkoon yhdistäisin kevyet kullan hohtoiset sandaalit ja varalta matkaan ottaisin vielä valkoisen sadetakin. Festareilla näkyy aina tosi paljon sadetakkeja, enkä ihmettele sitä yhtään, onhan ne käytännöllisiä ja vieläpä huippu söpön näköisiä!


Rento&Tyttömäinen


Hame | Kukallinen hame | Sandaalit | Takki | Reppu

Toiseen asuun halusin luoda rentoa fiilistä ja tästä kollaasista löytyy sellaisia asioita, joita festareilla tullaan varmasti tänä vuonna näkemään. Tavallinen tai kukallinen farkkuhame yhdistettynä rentoon yläosaan toimii tosi hyvin! Tuo takki on oikeastaan otettu Espritin urheiluvaate puolelta, mutta mun mielestä se sopii kuin nakutettu tähän lookkiin kauniineen kukka kuvioineen :)

Rento&Huoliteltu


Housut | Paita | Hattu

Kolmas asu rakentuu rentojen ja siistien housujen ympärille. Löysät siistit housut ovat vallanneet vaatekaupat ja niitä varmasti tulee näkemään festaripukeutumisessa. Tumman sinisiin housuihin yhdistyy kivasti joku vaalean sävyinen paita! Kesäinen lierihattu tekee kokonaisuudesta vielä kesäisemmän ja festari tyylisen :) Tämä asu on mun mielestä juuri sopivasta rento, mutta silti huolitellun näköinen festarikesään!

Mikä kollaaseista on eniten sun mieleen?:)

PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2s4F6m1
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti