tiistai 19. heinäkuuta 2016

Miss Joy VIKING GRACE

Moikkamoi sinne! ♥ Yksi onnistunut kesäloma reissu taas heitetty, takanapäin on risteily Viking Gracella, pysähdys Tampereella ja vierailu Turun linnassa! Pääsin siis viimeinkin risteilemään tuolla upealla aluksella, jeij. Tosi moni on kehunut kyseistä laivaa ja jatkan itse samalla mallilla, nimittäin aivan ihana! ♥

viking_grace

viking_grace7

viking_grace1

viking_grace8

Lähdettiin hyvän matkaseuran kanssa lauantaina hurruttelemaan kohti Turkua, tarkoituksena pitää välibreikki Tampereella. Matkaa kun täältä Kuopiosti sinne kertyy mukavasti sen melkein kuusi tuntia, hyihyi! Illalla kuitenkin oli voittajafiilis kun päästiin viimein laivaan rentoutumaan ja nauttimaan itse risteilystä :) Sisustus ja koko laiva itsessään oli ihana! Löytyi pehmeitä tuoleja, vaaleita sävyjä, paljon ledejä ja tunnelmavaloja ♥ Juuri siis mun makuun!

viking_grace5

viking_grace3

viking_grace2

viking_grace10

Ilta meni oikeastaan tutustuessa laivaan ja ihaillessa Turun saaristoa kun laiva lipui auringon laskiessa kohti Tukholmaa. Ekana roudattiin kamat hyttiin, jonka jälkeen oltiin valmiita "laivakierrokselle". Pyörittiin oikeastaan koko laiva ympäri illan aikana ja samalla etsittiin jotain purtavaa, koska pitkän päivän jälkeen maha alkoi huutaa ruokaa! Illan aikana kerettiin myös kiertää Tax Free myymälä sekä Victoria´s Secretin oma kauppa. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä mitä laivalta tarttui mukaan ? Käytiin myös Vogue nimisessä yökerhossa kuuntelemassa livebändiä, jonka jälkeen hipsittiin nukkumaan yöllä kahden maissa.

viking_grace11

viking_grace6

viking_grace4


viking_grace9

Seuraava päivä suosi meitä hyvällä säällä, joten aikaa tuli vietettyä kannella auringon paisteessa. Vogue yökerhosta pääsi takakannelle, jossa nautiskeltiin ihania kylmiä juomia ja ihasteltiin maisemia. Myös ylempää löytyi kansi, jossa oli runsaasti istumatilaa ja mahdollisuus nauttia säästä. Kansi oli sisustettu samalla modernilla tyylillä kuin mitä sisuskin eli todella kauniisti ♥ Syötiin lounasta Frank´s nimisessä ravintolassa, josta sai tilattua pitsaa, hampurilaisia, pastaa tai pihviruokaa grillistä oman valinnan mukaan. Paikka oli tosi viihtyisä ja kaikille löytyi sopivaa ja mieleistä ruokaa :)

Illalla saavuttiin satamaan kahdeksan maissa ja koska matkaa kotiin oli niin pitkästi, jäätiin vielä Turkuun yhdeksi yöksi. Turun kuulumisista taidan väkertää teille oman postauksen vielä myöhemmin! Nyt tämä tyttö alkaa vajuttamaan tuota pyykkivuorta ja purkamaan laukkuja, moido!

Kuinka moni on tutustunut kyseiseen laivaan tai käynyt viime aikoina risteilyllä ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2a4CoHO
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti