tiistai 26. heinäkuuta 2016

Deko 133 Yksityiskohtia Syhinästä

Täällä on minireissuttu pitkin Suomea; Keski-Suomessa, Kotkassa, Porvoossa ja Seinäjoella. Kotkassa suunnistimme tietenkin Syhinään, missä ihana isäntäväki majoitti meidät kahdeksi yöksi. Piipahdimme Syhin seurassa päiväreissulle Porvooseen, mutta aikaa jäi hyvin Kotkankin kiertelyyn. Miten upeita puutarhoja kaupungista löytyykään! Syhinästä olen postaillut aiemminkin, mutta nyt ajattelin näpsiä iloksenne kuvia sieltä löytyvistä kauniista yksityiskohdista. ♥ Tällaisista:

Kaunista, eikö? Kotkasta käsin teimme siis reissun Vanhaan Porvooseen ja Syhinästä jatkoimme matkaa Seinäjoelle asuntomessuilemaan. Molemmista kohteista olisi kyllä muistikortilla kasa kuvia, mutta vielä en ole varma, työstänkö ne postauksiksi asti vai kätkenkö kotiarkistoihin. Hmm... 

Keski-Suomessa piipahdimme puolestaan rakkaan ystäväni häissä. Ne kuvat jäävät vain omaan käyttöön, mutta juhlapaikasta kuitenkin sananen: Häitä juhlittiin Jämsässä Salinmäen tilalla, jota emännöi muun muassa Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu Anita Koponen. Miljöö oli aivan ihana! Maalaismaiseman keskelle oli vanhasta tallista remontoitu upea juhlatila, jossa ruokailtiin ja seurattiin ohjelmaa tunnelmallisissa puitteissa. Tallin ylisille taas oli tehty huikea humppavintti, jonne juhlaväki siirtyi virallisempien osuuksien jälkeen. Olen aina nähnyt vain kuvista vastaavia paikkoja - nyt oli mahtavaa kokea sellainen livenä. Kiitos vielä päivästä, ihanat M & L. ♥

Tänä vuonna näyttää muodostuneen teemaksi yöpyä reissuilla ystäväpariskuntien luona. Keski-Suomessakaan emme majoittuneet hotelliin, vaan suunnistimme Jyväskylään, samoissa häissä pilettäneiden ystävien luokse. Olemme viimeisen puolen vuoden aikana toteuttaneet tällaisia yöpymisiä enemmän kuin koko kuusivuotisen yhteiselomme aikana ja pitääpä sanoa, että taitavat voittaa hotelliyöt. On hurjan mukavaa parantaa maailmaa porukalla, keksiä typeriä inside-vitsejä ja aamukahvitella rauhassa ilman painetta hotellihuoneen luovutusajasta. Olen niin onnellinen, että elämäämme on tupsahdellut upeita ystäväpariskuntia, joiden kanssa jutut soljuvat niin nelistään kuin pelkästään isäntien tai emäntien kesken - se ei suinkaan ole itsestäänselvyys. 

Kesäsisustelut ovat olleet minimissään, mutta jotain ihanaa on ilmestynyt meidän olohuoneen kaappivanhuksen viereen. Siitä kerron lisää heti, kun saan kameran viriteltyä Savon taajuuksille. :)

Hauskaa kesäpäivää!
from Deko 133 http://ift.tt/2atzbD5
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti