sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Miss Joy SHOPPING : VIKING GRACE

Helouu helouu! ♥ Se ois taas yksi viikko kesästä eletty ja ihan kauhistuttaa ajatus, että kohta eletään jo elokuuta, hui! Loppu kesäksi on kuitenkin luvassa vielä pari tosi tosi mukavaa juttua, nimittäin serkkujen kyläily täällä meillä sekä kuun lopussa koittava blogimiitti! ♥
Palaillaan sen verran vielä edellisen postauksen tunnelmiin, jossa kerroin meidän risteilystä Viking Gracella ( klik ). Nimittäin, ajattelin nyt tulla esittelemään teille ne pari pientä juttua mitä tuolta laivalta lähti matkaan!

candy


Karkkia. Laivalta ei voi olla tuomatta karkkia! Karkit oli yllättävän kalliita, joten hamstarin sitten niitä joita ei täältä Suomesta saa, namnamnam. Kun nämä on saatu syötyä niin on kyllä karkkikiintiö täysi hetken, hah!

bag

Laivalla oli myös oma Victoria's Secretin myymälä, jossa piipahdettiinkin jo ekana iltana. Munhan ei oikeastaan pitänyt ostaa mitään, mutta houkutus ( ja hyvät alet! ) vei voiton. Ekana iltana kotiutin tämän ihanan pikkuisen kukkalaukun ♥ Siis kattokaa kuinka söpö se on! Niin kesälaukku!

victoriassecret
victoriassecret1

Ekan illan jälkeen mun päähän jäi vaivaamaan vielä tämä VS :n kännykkä/kukkarokotelo. Joten pakkohan sekin oli käydä kotiuttamassa ( tai oikeastaan poikaystävä kotiutti sen minulle ♥ ) oikein ihanan kirkkaan pinkin sävyisenä ♥ Tämä on jotenkin todella kätevä, kun puhelimen saa sujautettua suojaan kuoreen ja vieressä on taskut korteille ja seteleille :) Oikein näppärä ostos siis!

victoriasbody
victoriasbody1

Ja vielä vähän lisää VS :ssää. Perus body mistejä VS :ltä on jo kertynyt sopiva määrä, joten tällä kertaa hamstrasin itselleni suihkusaippuan tuoksussa Mango Temptation sekä Body butterin tuoksussa Passion Struck ♥ Body Butteria olen jo kerennyt testailemaan ja se on ihana!

breezer

Myös pari Breezeriä jaksoin laivalta kantaa, siellä ne olivat kuitenkin niin halpoja verrattuna Suomen hintoihin :) Noista mansikan makuinen oli kyllä aika nami!

Ja hei, muistutuksena vielä sinne, eli tämän päivän ajan on mahdollista osallistua vielä Caseappin kuorien arvontaan täällä! Oikein energistä sunnuntaita, tämä tyttö lähtee painelemaan kohti töitä, moido!

Mitäs tykkäätte näistä muutamasta ostoksesta? :)
 PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2amSlaP
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti