perjantai 1. heinäkuuta 2016

Miss Joy 3 x FESTARILOOK

Moikka! ♥ Suurin osa kesän festareista alkaa pikkuhiljaa pärähdellä käyntiin näiden tulevien viikkojen aikana. Oon itse tänä vuonna suuntaamassa Lahteen Summer Up :n ja joka vuotinen ongelma, festarivaatetus, jyrää jälleen päälle. Apua!

Oltiin Heidin kanssa juhannuksena seuraamassa menoa Tahkolla ja siinä illan aikana tuli bongailtua jos minkänäköistä festarivaatetta! Koska itselläni, ja varmasti monella muullakin teistä, festarit kuuluvat vielä tämän kesän menoihin, niin keräilin teille kolme erilaista festarilookkia Esprit.fi :n sivuilta. Näistä kollaaseista muuten selviää myös se, että mitkä ovat tämän kesän in-jutut festareilla, nimittäin ne on tehty juuri sen pohjalta mitä mun silmiin osui ihmisten pukeutumisessa :)


Festarilook2

Ensimmäinen lookki kasaantui rennosti laskeutuvien housujen ympärille. Rennot korkeammat housut, pitsikuvioinen toppi ja vähän väriä aurinkolaseilla sekä hiusasusteilla. Rento mutta näyttävä festarilookki on syntynyt! Tämän tyylisiä housuja näkyi ihan valtavasti festarikansan päällä ja ei sitä tiedä vaikka omakin festarilook syntyisi tälläiste housujen pohjalle!

Festarilook3

Toisen lookin kohokohta on etnokuvioitu mekko, siis ihana ♥ Festareilla edelleen nähdään paljon mekkoja ja varsinkin värikkäitä sellaisia. Myös tolppakorot vilkkuivat useamman jalassa ja sellaisethan tähän mekkoon sopivat mitä mainioimmin. Muuten hillityt asusteet antavat mekolle tilaa loistaa! Tämä on oma suosikkini näistä kolmesta lookista ♥

Festarilook

Kolmannessa lookissa on päätähtenä ne perinteiset shorsit, mutta löysän mallisena! Shortsit ovat aika perinteinen festariasu ja niitä näkyy paljon. Tässä kokonaisuudessa keskitytään siihen rentouteen, mutta silti tyylikkyyteen. Paidat, joista löytyy edes jotain kirjailua ovat kyllä ihania ♥ Myös pari vyölaukkua tuli bongattua parin festari-ihmisen lanteilta!

Mikä näistä kollaaseista nousi teidän lemppariksi ? ♥
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/298eXtN
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti