torstai 4. helmikuuta 2016

A piece of inspiration BLOGIKUVIA VUODELTA 2012


Jestas miten aika rientää! Siitä on jo vähän yli neljä vuotta kun julkaisin ensimmäisen postaukseni bloggerissa. Tosin en tässä blogissa, vaan entisessä Anni's - blogissani joka myöhemmin päätyi poistettavaksi. Vanhan blogin kaikki kuvat kuitenkin löytyvät vielä tän bloggertilin picasa verkkoalbumista, joten tässä hiukan hauskoja muistoja ja muutamia sen ajan bloggaajalle tyypillisä juttuja.. :D


Ei taustalla välii, kuha ottaa asukuvat! Oltiinpa sitten kauppakeskuksessa, bussipysäkillä tai ihan vaan kotona, on aina hyvä hetki asukuville säällä kuin säällä. Ne vaatteethan ne siinä oli se juttu. Nykyään kuitenkin tulee mietittyä vähän tarkemmin kuvauspaikkaa ettei taustalta löydy ohikulkijoita, koirankakkaa lumipenkassa tai muuta epämääräistä :D


Löytöjen löytö!


Kollaasit on edelleen ihan kivoja, harmittavan harvoin tulee vaan nykyään tehtyä. Mut hei pääpointtina tässä kattokaa tota instagramia!! :D Kuka muistaa vielä sen ajan kun se näytti tolta?! En minä ainakaan ennen kun törmäsin tähän kuvaan.


Kuvien pyöristetyt reunat, photoscapen filmitehostefiltterit ja valkoiset converset olivat muunmuassa tuon kevään siisteinpiä juttuja.


Tykkäsin tehdä erilaisia "kuva tekstin sisällä"- bannereita. Ja arvatkaa oonko unohtanut jo ton taidon! :D Täytynee opetella vielä joskus uusiks, nuo oli ihan hauskan näköisiä. Huomatkaa myös alemman bannerin avaruuskuosi, olin siihenkin aikalailla hullaantunut!


Annin legendaariset hyppykuvat eivät jääneet vain vuoteen 2012. Ja tuon graffitimestan tuun aina muistamaan varmaan yhtenä cooleimmista kuvauspaikoista!

Vuoden 2012 bloggaajat hoi, löytyykö jotain samantyylistä settiä mitä postailitte blogeissanne silloin? ;D


from A piece of inspiration http://ift.tt/1nKZq9o
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti