tiistai 1. joulukuuta 2015

Tea Marika kahvimaistelu

mainoslinkki

Hyvää joulukuun ensimmäistä kaikille! Nyt alkaa se varsinainen joulunodotus, ja on aika vetäistä kynttilät sun muut koristeet esiin. Mulla oli eilen siis tilaisuus osallistua muiden bloggaajien rinnalla Greatdaysin järjestämään pikkujoulu-/kahvinmaistelutilaisuuteen, joka järkättiin Johan & Nyström -kahvilan tiloissa Helsingin Kanavanrannassa. En ollut koskaan aiemmin käynyt paikassa, vaikka olinkin kuullut siitä paljon kehuja. Paikalle oli päässyt muutama bloggaaja ja aloitimme lähes heti esitelmällä. Pakko myöntää, että vaikka kahvia kuinka rakastankin, opin siitä eilen ainakin 200 uutta asiaa. En esimerkiksi tiennyt kahvin tulevan marjoista... say what?

Johan & NyströmJohan & Nyström
Tämä Ethiopia Gedeo -kahvimaku nousi mun lemppariksi.

Johan & NyströmJohan & Nyström

Pääsimme ryystämään (kyllä, luit oikein) eri kahvimakuja ja äänestettiin niistä lempparit, kuvailtiin makuja ja muuta mukavaa. Uusi rakkaus mulla on nyt kenialainen kahvi, ja sitä hommaan ensi vierailulla varmasti kotiinkin. Suodatinkahvi sai eilen aivan uuden merkityksen, kun sitä voi valmistaa oikein laadulla!

Johan & NyströmJohan & NyströmJohan & Nyström

Sitten päästäänkin alennusasiaan. Sain teille annettavaksi koodin, jolla Greatdaysilta saa alennusta elämyksestä joulukuun ajan. Voit siis ostaa itsellesi tai jollekulle läheisellesi upean ja unohtumattoman joululahjan elämyksen muodossa. Valikoima on laaja, ja sivuilta löytyy kaikkea moottoriurheilun, ilmailun ja kehonhuollon välistä. Periaatteessa mitä vaan, kun jaksaa selailla. Koodi, jolla saa tässä kuussa alennusta on teamarika15. Hyvää joulunodotusta!

from TEA MARIKA http://ift.tt/1l512tP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti