perjantai 4. syyskuuta 2015

Tea Marika olaplex-vaalennus

Hello babes! Mitä kuvissa näkyykään? Mitä instagramissani oli huomattavissa? No hiusmuutosta tietty! Surffailin parisen viikkoa taaksepäin youtuben ihmeellisessä maailmassa ja löysin videoita olaplex-käsittelystä. Kyse on siis hiusta korvaavasta aineesta, jota ei ainakaan vielä Suomessa ole saatavilla kuin joissain kampaamoissa. Niimpä varasin hetimmiten ajan Helsinkiin QHairiin. Aikaa oli merkattu kahden ja puolen tunnin verran mutta lopulta lähtiessäni kotiin kellon mukaan olin istunut salongissa lähes neljä tuntia. Pisin aika mitä oon ikinä istunut kampaajalla!
Aloitettiin suunnittelemalla, mitä mun tukalle tarkalleen ottaen tehtäisiin. Olin aikaa varatessani pohtinut kokovaalennusta mutta nähdessäni paikan päällä hiusmallikirjan kansikuvan, päädyin ombreen. Halusin liukuvaalennuksen alkavan aika ylhäältä, sillä hiusteni kasvaessa juurta ei tarvitse värjätä lainkaan.

Aloitettiin värinpoistolla latvoista ja sekaan pistettiin tätä olaplex-ihmeainetta. Vaikutusaika oli lähes tunnin, minkä ajan luin kotoa mukana tuomaani cosmoa. Pestiin aineet pois ja tyveen levitettiin tummempi ruskea. Vaikutusajan päätyttä pestiin väri pois ja laitettiin vielä 10 minuutiksi olaplex vaikuttamaan. Tässä vaiheessa aikaa oli kulunut jo about 3 tuntia ja oli shampoon ja hoitoaineen aika. Hiukseni föönattiin ja sain vaikka mitä aineita pitämään tukkani piikkisuorana. Ostin vieläpä kotiin olaplex-kotihoitoaineen.

YardYardYardYardYardYardYardYardYard

En tiedä hahmotatteko te, mutta hiukseni ovat niin hyväkuntoisen näköiset ja tuntuiset, että huhhuh. Oikeastaan ne ovat nyt hyvinvoivat. En edes muista, milloin ne olisivat näyttäneet näin hyvältä. Suosittelen olaplex-käsittelyä ihan kaikille, joilta on joskus värjätty tukka. Hinta mun koko käsittelylle tuli aivan liikaa, mutta nyt kun mietin, en kadu hetkeäkään. Aivan ihana fiilis!

from TEA MARIKA http://ift.tt/1EFCgIS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti