lauantai 5. syyskuuta 2015

Tea Marika benjamin meets iso omena

Sain heräillä aamulla rauhassa kuunnellen viereisestä huoneesta kantautuvaa musiikkia. Iskä soittaa päivittäin kitaraa, joten ei ollut mulle mikään uusi juttu. Heti noustuani sängystä rupesin pohtimaan viime yötä. Muistikn neljä nähtyä unta, ja osa niistä oli painajaisia, joissa oli tehtävänä tappaa joku tai kuolla itse. Syytän tapahtuneesta eilisillan Sinisteriä. :D Toivuttuani traumaattisista pohdinnoista rupesin meikkaamaan ja vaihdoin päivävaatteisiin. Iskä ja minä lähdettiin Ikeaan etsimään veljelleni hyllyä, jonka voisi sijoittaa kirjojen säilytyspaikaksi lattian sijaan *krhm Olli, hyvä duuni*. Hylly löytyi ja pakko sanoa, ettei ollut kauheen mukavaa kävellä kaatosateessa pahvilaatikoiden kanssa, etenkään kun ne painoivat ihan sikana. Itselleni löysin Ikeasta pari vaaleanpunaista kaakaomukia.

Kauppareissun jälkeen ajoimme Isoon Omenaan, mistä on muuten ihan mahdotonta nykyään löytää parkkipaikkaa. Autoilevia ihmisiä on todella paljon ja parkkikin maksaa kahden tunnin jälkeen. Sucks ass. Katsastettiin paikan löydyttyä keskusaukion (miksikä ikinä sitä nyt voi kutsua) meininki, kun kajareista soi Kasmir ja ihmisjoukon keskellä oli tanssijoita. Ei tosin jääty katselemaan kovin pitkäksi aikaa, sillä meillä oli nälkä ja lähdettiin Korean kitcheniin syömään. Ihan must-juttu mainita, että kyseinen rafla on kauppakeskuksessa uusi, sijaitsee ärrän vieressä ja tarjoaa jokaiseen ateriaan lihan tilalle tofua - HUIPPUA! Ruoalta katosinkin sitten seuraamaan ystäväni ääniavauksia.

Bemmi
Benjamin and the dance crew treenaamassa viimeisiä vetoja.

BemmiBemmi
True "bencharmereita" oli jo hyvissä ajoin ns. lavan lähettyvillä.

BemmiBemmiBemmiBemmi
Ihmettelen suuresti, miksei Iso Omena mainostanut millään tapaa keikkaa etukäteen. Kuulutuksia oli muutama kuluneella viikolla, mutta nettisivuilta oli todella vaikeaa löytää mitään mainintaa keikasta. Omistuista, jos multa kysytään, etenkin kun Benjamin on jo aika menestynyt artisti.

BemmiBemmiBemmiBemmiBemmi
Isn't he handsome? ;)

Joka tapauksessa keikka oli tosi hyvä, tykkäsin siitä, kuinka ääni lähti Benjaminista eikä playbackilta, kuten valitettavan monella artistilla. Oon käynyt kerran aiemmin kaverini keikalla, ja se oli ensimmäinen live-esiintyminen häneltä ikinä. Jos muistatte viime kevään Elämä lapselle -konsertin, puhun siitä keikasta, ja silloin minä heitin pikkarit lavalle. Huom! Eivät olleet käytetyt, ostin juuri keikkaa ennen kaupasta + olin vitsaillut asiasta jo etukäteen, joten no big deal, haha. Kuitenkin tälleen sivusta pitkään seuranneena voin sanoa, että Bemmi on käynyt läpi huikean muutoksen ulkoisesti ja kehittynyt sekä laulajana että esiintyjänä ihan sairaasti. Oon niin ylpeä hänestä ja aion jatkossakin käydä tsekkailemassa show:ta. Olikos teistä kukaan katsomassa tänään? Mitä tykkäsitte? Kuvasin myös pieniä videopätkiä, joista luon jonkinlaisen koosteen tässä seuraavina päivinä, jotta nekin ketkä ei olleet paikalla, kokevat tunnelman.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1NifidP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti