lauantai 5. syyskuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Heihei kesä

Näiden asukuvien myötä ajattelin heittää virallisesti heipat kesälle, ja siirtyä alkusyksyn puolelle. Nämä kuvat on otettu viimeisten elokuun helteiden aikaan, jolloin jopa noin kepeässä varustuksessa tuli ulkona kuuma! Enää ei tuollaisissa asuissa tarvitse hetkeen hyppelehtiä :') Mutta syyspukeutuminen on oikein inspiroivaa ja hauskaa, ei siis haittaa kylmien kelien saapuminen! Vaatekaapissa olisikin ehkä parin neuleen tai ponchon mentävä aukko.. Perheen kanssa ollaan suunniteltu Viron reissua syksylle, jospa sieltä jotain kivaa löytyisi! 

Eilen sain taas ikimuistoiset ja erittäin unohtumattomat kokemukset hammaslääkärikäynnistä. Ja hiukkasen veikkaan, että niin sai hamppilääkärikin. Ai luoja :---DDD Varsinainen toimenpide taisi jäädä tekemättä suunnitellun kaavan mukaan, kun meikätyttö alko pillittää hamppitädin tuolissa niinkun viisvuotias!! :-D Multa piti siis poistaa aiempi väliaikainen paikka reikiintyneestä hampaasta ja laittaa pysyvämpi paikka tilalle. Reikä oli ilmeisesti aika syvällä kun vihlonta sattui ihan hirveästi (keväällä selvisin monesta reiästä oikein hyvin..) ja siinä vaiheessa täti kysyi että no meinaatko kestää vai laitetaanko puudutus. Siinä vaiheessa alkoi paniikki-itku, en nimittäin voi edes sanoin kuvailla neulan aiheuttamaa kauhua. En saanut oikeen mitään sanottua, kun täti päätti että otetaan kevyesti pienillä kierroksilla ihan vähän vielä, ja sitten uusi väliaikainen paikka hetkeksi. Ai että, oon kyllä ylpee itestäni!

Eikä hammaslääkäriahdistusta yhtään lievittänyt se, että taas päästiin aiheeseen poikittain kasvava viisaudenhammas. Hammaslääkäri kertoi toimenpiteen olevan vaativa, koska hammas tosiaan kasvaa täysin poikittain poskeen, jolloin ien pitäisi halkaista. Täti ehdotti myös rauhoittavaa esilääkitystä niin poistoon kuin muutenkin hamppilääkärin vastaanotolle. Juuuuh arvatkaas aionko antaa poistaa viisurin? Not. Kuvittelin aina että iän myötä pelko ja ahdistus hammaslääkäreitä kohtaan helpottaa, mutta katinkontit. Nyt odotankin ihmettä tapahtuvaksi, jos vaikka viisuri yhtäkkiä kääntyisikin kasvamaan pystysuuntaan... 

Ärsytystä on aiheuttanut myös typerä teknologia. Tietokone oli kesän lopussa 6-7 viikkoa (!!) huollossa takuuseen, ja takaisin tullessaan ei toiminut yhtään paremmin kuin aiemminkaan. Oon tässä melkein viikon Joensuussa taistellut tämän romun kanssa, ja kieltämättä alkaa raastaa hermoja aika vahvasti. Takuuseenhan saisin tän vieläkin korjauttaa vaikka takuu juuri umpeutui, mutta arvatkaas miten koulujutut hoidetaan 6-7 viikkoa ilman konetta... Jep, ei taideta hoitaa mitenkään. Varsinkin nyt harkan aikaan kone tulisi todella tarpeeseen, enkä tiiä miten tämän pulman ratkaisisin. Kuhmossa majaillessa pystyin aina kotona käyttämään jonkun muun konetta, mutta täälläpä ei sitä mahdollisuutta ole. Argh. En tiiä voiko mikään ärsyttää enemmän kuin teknologia, joka ei toimi. 

Mut nyt loppuun jotain vähän iloisempaa, ettei ihan pelkkä valivali-postaus tullut! :D Näin viime yönä unta, jossa mulla oli kaks pikkuista koiranpentua!! Sen siitä saa, kun haaveilee palleroista päivät pitkät. Uni oli kyllä ihan liian ihana, ja arvatkaa vaan helpottiko koirakuume yhtään :') Lisäksi sain eilen viimein varattua parturiin ajan värjäykseen, iiks! En oo koskaan värjäyttänyt hiuksia parturissa, joten tää on mulle nyt tosi jännää hehe :-D Katotaas millanen tyyppi peilistä parin viikon päästä kattoo!

Mitä tykkäätte kesäisestä asusta tai uudesta bannerista?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1PSPlzi
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti