keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Deko 133 RIEMU-magneetit // Arvonta

Kun Nuapurissa-blogin Maru kertoi kesällä kehittelevänsä uutta tuotetta sisustusmarkkinoille RIEMU-tuotemerkillä, tiesin heti, että näistä tulee hitti. Skandinaavista tyyliä edustavat, koivuvaneriset magneetit eivät oikein muuta voi ollakaan.

Kolmionmuotoisia magneetteja on saatavilla kolmenlaisena pakkauksena: KOIVU sisältää neljätoista magneettia, jotka ovat väritykseltään käsittelemätöntä koivuvaneria, mustaa ja valkoista. MINTUSSA taas on kuusi magneettia, jotka ovat väriltään minttua, mustaa ja valkoista. HATTARAA myydään myös kuuden kappaleen pakettina, jossa nimensä mukaisesti on hempeää vaaleanpunaista, mustaa ja valkoista.

Kolmiot ovat sataprosenttisesti kotimaiset, ainoastaan napakka magneetti on saksalainen. Tuotekehityksessä ja niin kolmioiden kuin pakkauksenkin valmistuksessa on mukana ollut kuopiolainen MOoCB, joka on napannut erinomaisesti kiinni Marun visioista. Kolmiot on maalattu Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla.

Itse olen erityisen ihastunut magneettien pakkauksiin - niissä on jotenkin kaikki niin kohdallaan kuin voi. Toisaalta pakkaukset ovat yksinkertaiset, mutta kuitenkin äärettömät oivaltavat ja kauniit.

Kollaasin kuvat: RIEMUpuoti
Paitsi että RIEMU-magneetit ovat käyttötarvikkeita, on näissä erityinen sisustuspotentiaali. Muotona kolmio antaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten kuvioiden kokoamiseen: jokainen sisustaja voi itse määritellä, millaiseen loppumuotoon tuote asettuu. Ja mikä parasta, näitähän pystyy muuntelemaan vaikka jopa päivittäin.

Minä sain kunnian kotiuttaa meille tuon pakkauksista suurimman, joka sisältää käsittelemättömiä, mustia ja valkoisia magneetteja. Ne näkyivätkin jo edellisessä työhuonepostauksessani. On varmaan turha sanoakaan, että olen niihin ihan in love. Jotta joku muukin pääsee hypistelemään näitä suloisuuksia, niin arvatkaas mitä? Nyt pärähtää käyntiin arvonta, jossa yksi onnekas voittaa hurmaavan MINTTU-pakkauksen!





Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Yhden arvan saavat kaikki Deko 133 -blogin kirjautuneet lukijat. Ilmoita, oletko liittynyt lukijaksi Bloggerin, Bloglovinin vai Facebookin kautta. Toisen arvan saat, kun käyt tykkäämässä RIEMUpuodista Facebookissa, klik. Muista kertoa, montako arpaa lunastat. Arvonta alkaa NYT ja päättyy keskiviikkona 16.9. kello 23.00. 

Tsemppiä kaikille!

P.S. Jos et malta odottaa arvontatuloksen selviämistä, voit käydä rohmuamassa omat magneettisi jo RIEMUpuodin verkkokaupasta, täältä.




from Deko 133 http://ift.tt/1icoaVN
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti