sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Closer To The Edge MEIKKIPUSSIN UUTUUKSIA

Heiiippa ja ihanaa maaliskuun alkua Tällä kertaa vuorossa on pitkästä aikaa vähän meikkijuttuja, sillä sain nimittäin mahdollisuuden yhteistyöhön Beauty Pop Up -nimisen verkkokaupan kanssa ja pääsin valitsemaan heidän valikoimastaan yhteistyön merkeissä pari tosi kivaa uutuutta testailtavaksi! Jos mun tilaaman paketin sisältö ja alekoodi kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista ;-) Untitled Untitled Jos jotain mun oli pakko saada itselleni, oli se tämä paljon hehkutettu theBalmin NUDE 'tude -luomiväripaletti. Oon tästä kuullut kamalasti hyviä kommentteja, että olihan se pakko hommata testiin itsellekin. Tämän paletin sävyt ovat niiin ihania ja lemppareiksi on noussut varmaankin shimmeriset Stand-offish ja Silly. Kaikki sävyt ovat tosi laadukkaan oloisia ja pigmenttisiä, eivätkä esimerkiksi lähde ärsyttävästi leviämään pitkin naamaa tai jätä pelkkää haaleaa läikkää silmäluomiin, kuten joissain halvemmissa paleteissa voi olla tapana.  on joskus tapana. Ei tosiaan ollut huono veto tilata tätä, Tykkään, tykkään, tykkään ja suosittelen! UntitledMusta on tuntunut valehtelematta jo ainakin vuoden ajan siltä, että oon vieläkin ainoa ilman beautyblenderiä - tai edes feikkiä sellaista. Siispä päätin ottaa itseäni nyt viimein niskasta kiinni ja klikkailla tämän ostoskoriin. Niin monella beautygurulla on tällainen käytössään, enkä kyllä ihmettelekään! Ensimmäisen kerran kun otin tämän paketista käyttöön, hämmennyin tämän pehmeydestä :-D Tätä on niin ihana käyttää juurikin tämän pehmeyden ansiosta, ja meikkivoide levittyy kuin unelma. Olisi pitänyt hommata tämä paljon aikaisemmin! 

Nappasin beautyblenderin mukana myös beautyblenderin oman solid-saippuan ja kaikki meikkivoide lähtee sillä tosi hyvin. Miinusta on kuitenkin pakko antaa värin lähtemisestä tätä pestessä, sillä heti ensimmäisen pesun jälkeen lavuaari oli pinkissä värissä. Muuten ei ongelmia!
UntitledTässä kolme tuotetta NYX:ltä, joiden saapumista odotin ehkäpä eniten! Olin ihan intopiukeana kokeilemassa tuota molemmissa kuvissa näkyvää NYXin Wonder Stickiä: contour ja highlight samassa kynässä?! Olen aiemmin vältellyt kaikkia contour-paletteja ihan vain sen takia koska oon ajatellut, että pienikin varjostaminen toisi mun kasvoille jotenkin sellaisen muddy-lookin, tiedättekö mitä tarkoitan? Ja sellainenhan ei tosiaan näytä hyvältä (eikä kukaan nyt sellaista halua). 

Tästä tuotteesta kuitenkin yllätyin, sillä tykkäsin paljon tämän lopputuloksesta! Ei yhtään mutainen, vaan itseasiassa tosi neutraali. Voisinkin suositella tätä juuri sellaiselle, joka on juuri opettelemassa varjostuksen ja korostuksen saloja sekä sellaiselle, joka ei halua kamalan näkyvää contouria ja highlightingiä kasvoilleen. Jos jotain miinusta tälle pitäisi antaa, niin antaisin varmaankin pienestä öljyisyydestä mutta senhän saa helposti korjattua. Mää ite kuitenkin tykkäsin tästä juuri ton neutraaliuden ansiosta!Untitled Sitten päästäänkin näihin kokoajan enemmän suosiota saaviin lip creameihin. Näiden testaamista odotin myöskin paljon lukuisten meikkivideoiden katselujen jälkeen. Jotenkin aina eksyn katsomaan Instagramiin moneksi tunniksi eri meikkitilien meikkivideoita, olenko ainoa? Toivottavasti en, ne on nimittäin ihan hirveän koukuttavia, hahah.

Mulla oli suuri valinnanvaikeus näiden valitsemisessa, Beauty Pop Upilla kun on niin laaja valikoima näitä. Päädyin lopulta kuitenkin Antwerp ja Monte Carlo -sävyihin. Antwerp on lämmin ehkä hieman korallinpinkki vaaleanpunainen sävy, johon tykästyin monen swatch-videon katsomisen jälkeen! Monte Carlo on taas tumma viininpunainen sävy, ja vaalean ihon omaavana näyttää tämä silti kivalta.

Nämä eivät tunnu oikeasti miltään huulilla, eli eivät tosiaan jätä sellaisia ärsyttäviä, tahmean tuntuisia huulia. Näitä ei myöskään ole hinnalla pilattu, ja lopputuloksena todella kivalta näyttävät mattapintaiset huulet (ja plussaa ihanasta karkkimaisesta tuoksusta!!) Ehdottomasti molemmat peukut pystyyn näille Soft Matte Lip Creameille, aion tulevaisuudessa varmasti tilata näitä lisää. Näitä ei siis saa mistään Suomen kaupasta (vielä?) ja Beauty Pop Upilla näillä on hintaa ainoastaan 9,90-10,90e!UntitledJokaiseltahan pitäisi löytyä meikkipussistaan Real Techniquesin siveltimet? Oon aina tykännyt Real Techniquesin siveltimistä, eikä poikkeus ollut näissäkään. Näissä siveltimissä harjakset ovat synteettistä kuitua ja tuntuvat pehmeiltä iholla. Mä itse nappasin Travel Essentials -pakkauksen, joka pitää sisällään Essential Foundation Brushin (sivellin meikki- tai peitevoiteen levittämiseen), Multi-task Brushin (sivellin puuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen) ja Domed Shadow Brushin (sivellin luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen). Youtube-kehujen jälkeen en voinut olla vastustamatta myöskään Expert Face Brushia, joka on myöskin sivellin voidemaisen tai nestemäisen meikkivoiteen tasaiseen levittämiseen. Untitled
Lopuksi paketista löytyi vielä yllärinä kolme kynsilakkaa ja STEAMCREAMin voide. En itseasiassa ennen ollut törmännytkään kyseisen merkin tuotteisiin, mutta pikaisen googlettelun jälkeen nämä kuulemma valmistetaan nimensä mukaisesti ''ainutlaatuisella höyrytekniikalla''. Steamcream on täysin vegaaninen, eikä testaa eläinkokeilla joten siitä plussaa :-) En vielä ole ehtinyt testailla tätä, mutta toivottavasti pian!

Jos näistä jäi jotain kysyttävää, niin kysykää ihmeessä. Ja jos haluatte jonkinlaisia swatcheja multakin joistain näistä tuotteista, niin kertokaa vain niin voin yrittää sellaisen toteuttaa! 

Koodilla CLOSERTOTHEEDGE saatte -20% kaikista verkkokaupan tuotteista 


from Closer to the edge http://ift.tt/1W1eaMN
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti