tiistai 22. joulukuuta 2015

Miss Joy PIPARIN TUOKSUA....

...tonttujen juoksua....♫ Voitte kenties arvata mikä tämän postauksen aiheena on, no sehän on piparkakut! Meille on tullut perinteeksi poikaystävän kanssa rakentaa piparkakkutalo jouluksi. Tänäkin vuonna se siis väkerrettiin Ikean piparkakkutalo muotteja käyttäen ja voi vitsit oon taas tyytyväinen meidän tekeleeseen vaikka ihan täydellinen se ei ole ja mutkiakin matkassa oli :D

DSC_70544
DSC_70666

Jossain aiemmassa postauksessa taisin mainita meidän pienestä piparien polttamisesta...tosiaan meidän talon seinät jäi vähän liian kauaksi aikaa uuniin ja lopputuloksena oli käryneitä mustia palasia kera palaneen katkun, hups :D Mutta nou hätä, uudet seinät saatiin paistettua seuraavana päivänä ja talokin siitä kasaan!

DSC_70755
DSC_70599
DSC_71900

Mä en itse ole hirveä piparien fani, vaikka hirmu hauskahan niitä on tehdä! Mieluummin siis koristelen ja ihastelen tuota meidän taloa kuin pistelen poskeen. "Normaalien" pipareiden teko meillä onkin jäänyt aika minimiin sen takia.

Katotaan josko ensi vuonna siirrytään vähän haastavampien rakennelmien pariin, nimittäin ihana olisi toteutella joku oikein kiva rakennelma ja sen pihapiiri :)
Onko teillä ollut tapana leipoa piparkakkutaloa? :)
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1Mt87K2
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti