lauantai 10. syyskuuta 2016

Dreams of Paradise AJANJAKSON ALKU

Nyt on se aika vuodesta, kun yhdeksältä iskevä pimeys tuntuu liian aikaiselta. Kymmenen astetta saa tuulipuvun tuntumaan turhan kevyeltä vaatetukselta. Velvollisuudet kasautuvat ja viikon alussa on se tuttu tunne "jos mä selviän tästä, mä selviän mistä vaan". Edellispäivänä povailtu flunssa toteutuu. Kalenterit täyttyvät erilaisista värikoodeista. Viimeisetkin shortsit kiikutetaan pyykin kautta kaapin perälle. Neuleet alkavat tuntua entistäkin houkuttelevimmilta. Elämä kaipaa järjestystä. Kaapit on siivottu moneen kertaan, mutta silti tuntuu että jotakin olennaista vielä puuttuu.

Perjantai-iltana suuntasin töiden jälkeen suorinta tietä kotiin tietokoneelle sen sijaan, että olisin lähtenyt valloittamaan yöelämää kavereiden kanssa. Yleensä olen aika yllytyshullu ja tartun tämän kaltaisiin tilaisuuksiin, vaikkei se välttämättä fiksuimmasta päästä aina olisikaan. Syksy on selvästi täällä.

2
3

Läppäri on käytetty huollossa. Koulukuvat tipahtivat postiluukusta pari päivää sitten. Omenapiirakkaa on syöty jo monta kierrosta. Tällä viikolla vietin ekan täysin herkuttoman päivän sitten toukokuun. Lenkkeily ja opiskelu kiinnostavat entistä enemmän. Tekisi mieli koko ajan tehdä jotakin rakentavaa. Kesächillailut ovat jääneet taakse ja enää ei tee mieli keksiä jokaiselle päivälle jotakin tekemistä - sen sijaan yksi vapaa-ilta viikossa on henkireikä, josta pitää kiinni kynsin ja hampain. Ostin ensimmäiset syyskengät viime viikolla. Samalla reissulla ostin viisi kynsilakkaa, koska en osannut valita, mitkä värit haluaisin.

Olen suunnitellut blogin puolesta muutamia yhteistyökuvioita tulevaisuuden varalle. Vaikka ulospäin paikka on vaikuttanut viime aikoina hiljaiselta, kaikkea siistiä on suunnitteilla. Nyt kun olen päässyt arkirytmiin kiinni, saan tuotettua tännekin paljon enemmän sisältöä. Kesälomailut ovat siis bloginkin osalta virallisesti ohi!

1
4

Nyt tartutaan rutiineihin ja nautitaan elämästä arjen ehdoilla. Tästä tulee hyvä.



from Siru I. http://ift.tt/2ct0dtQ
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti