perjantai 23. syyskuuta 2016

Miss Joy KYLIE LIP KIT

Heissan! Eilen hain postista pitkään odotetun paketin, nimittäin reilu viikko sitten tilattu Kylien Lip Kit oli saapunut viimeinkin. Alkuun olin aika skeptinen näitä tuotteita kohtaan, mutta kaverilta testattuna ja mielenkiinnon herättyä päätin klikkailla itsellenekin yhden tilaukseen!

kylielipkit

Tilauksen tein tosiaan 9.9. perjantaina ja tuotteet lähtivät tulemaan Suomeen päin 12.9 maanantaina. Tulliin ne saapuivat vissiin 20.9, jollon maksoin niistä tullimaksut ja tänne omaan lähipostiin ne olivatkin saapuneet jo seuraavana päivänä! Hain tuotteet tosin vasta eilen kun aikataulut postin aukioloaikojen kanssa eivät menneet yhteen. Mutta nyt viimein se on mulla!

kylielipkit3

Lip Kitin tilasin sävyssä Koko K. Kylieltahan löytyy tosi paljon rusehtavia sävyjä ja ainakin mitä kaverilta kokeilin sävyä Dolce K, oli se aivan liian ruskea mun huulille ja muutenkin näin vaalean ihonsävyn kanssa. Joten vaaleanpunaiseen taittava Koko K oli juuri passeli mulle! Pohdin kyllä pitkään parin sävyn välillä, mutta koska tarkoitus oli saada neutraali ja jokin vaaleanpunaisen sävyinen huulipuna niin päädyin tähän.

Huulilla Koko K näyttää aikalailla siltä, miltä se esimerkiksi googlettamalla löytyvissä "mallikuvissa" näyttääkin. Todella neutraali mutta silti ihanan vaaleanpunainen Ehkä hieman nudehtava jopa. Huulipuna myös kuivahtaa tosi nopeasti mattaiseksi huulille!

kylielipkit2

Monia varmasti kiinnostaa myös tuotteen toimitus ja miten tullimaksut hoidetaan yms. Toimitus Suomeen oli 14,95 dollaria eli reilu kolmetoista euroa. Tullimaksuja tuli arvonlisäveron verran eli kahdesta tuotteesta noin 15 euroa. Ja syy miksi puhun kahden tuotteen tullimaksuista on se, että tilattiin tosiaan ystävän kanssa kimppaan kummatkin yhdet Lip Kitit, jolloin toimituksen saa puoliksi ja kuluja vähennettyä.
 
kylielipkit4

En tiedä vielä hehkuttaako tätä tuotetta, mutta hyvä ja pysyvä se on! Uskon, että tämä ei todellakaan ollut viimeinkin Lip Kit, jonka tulen tilaamaan nimittäin sivuilta löytyy vielä pari herkullista sävyä jotka haluaisin itsellei kotiuttaa Koitan saada teille huulipunasta kuvaa ihan huulilla asti, niin saatte paremman käsityksen millainen tuo sävy onkaan!



Muita Kylien Lip Kitin tilanneita ? Mitä olette tykänneet ?

 
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2d2gv9H
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti