perjantai 30. syyskuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla ADIDAS CROPPED HOODIE

Eikös olekin ihana! Cropattu huppari sopii kivasti kaveriksi korkeavyötäröisille housuille, ja miksipä ei hameillekin. Hupparin matsku on ihanan pehmoista, ja lyhyt mitta tekee siitä normi hupparia kiinnostavamman. En oo sitten yläasteen osannut käyttää huppareita, en sitten yhtään. Tän myötä ajattelin viimein opetella! Yläasteella sitä pukeuduttiinkin jättisuuriin miesten puolelta ostettuihin huppareihin, kiedottiin kaulaan huivi ja laitettiin mp3-soitin taskuun ja kuulokkeet roikkumaan hupparin kaula-aukosta. Voi niitä aikoja.

Mä tulin Kuhmoon, sillä huomenna juhlitaan hyvän ystäväni häitä. Ihanaa!

Tää päiväkään ei oo ollut niitä elämäni huippuhetkiä... Lähdin piristämään itseäni mökille, tekemään niitä kivoja juttuja joista tulee mulle hyvä fiilis. Keitin mukaani teetä, pakkasin mukaan lämmintä vaatetta ja eilen ostamani lehdet. Ajattelin myös räpsiä muutaman kivan kuvan rannassa. No, vettä satoi eikä sateen loppumisen jälkeenkään yksikään, siis yksikään, kuva onnistunut. Termospullon pohja oli vuotanut ja kastellut kaikki mun lämmikkeeksi ottamani vaatteet. Lehdet meni pilalle, tee jäi saamatta. 

Hautauduin kotona viltin alle mussuttamaan juustonaksuja ja kuuntelemaan akustisia, kauniita ja hieman melankolisia syysbiisejä. Lasi viiniä ja Vain elämää luvassa.

Mitä mieltä oot asusta? Mitä sun perjantaihin kuuluu?

Edit:// Huomasin vasta nyt miltä mun silmät näyttää ekassa kuvassa, oh well.. :D Menkööt!


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2ddn4w5
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti