keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Deko 133 Day by day

Päämäärätön kuvien käsittely tietokoneella on ollut hyvää tekemistä näinä päivinä, kun ei ole saanut oikein mitään muuta tähdellistä aikaiseksi. Näiden kuvien aiheeksi otin vielä vihreänä sitkuttelevan huonekuusen ja näkymän vierashuoneesta olkkariin päin.

Menneeseen viikkoon on mahtunut jos minkälaista tunteiden skaalaa. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseeni! ♥ Olo on nyt jo tasaantunut, vaikka edelleen tuntuu epäreilulta. Jälkikasvu on vieraillut ukin luona tiheään ja tässä on ehtinyt olla niin hyviä kuin huonojakin tilanteita. Vielä ei voi tuudittautua positiivisiin fiiliksiin, vaan kaikkeen täytyy varautua ja elää vain hetki kerrallaan.

Vielä pitäisi jaksaa kaksi päivää töissä, ja sitten pääsemme hiihtolomailemaan. Tulee tarpeeseen. Heti lauantaina meillä on vanhojen luokkakavereiden kanssa luokkakokous, joka irrottanee ajatukset hetkeksi muuhun. Olen järjestämässä kokousteluita, joten olen ylivarovaisesti koittanut väistellä influenssapöpöjä - lähipiirissä se on jo jyllännyt tovisen. Lomatavoitteenani on vain latautua, sillä tällä kertaa meillä ei ole tarkoitus erityisemmin reissuilla. Kelkkailemaan jos nohevoituisi, niin siinä olisi jo kylliksi aktiviteettia. Joko te olette jo lomailleet vai onko loma vielä edessä? Kiva olisi kuulla teidänkin puuhistanne. ♥

Aurinkoista loppuviikkoa!




from Deko 133 http://ift.tt/24BA92H
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti