tiistai 13. syyskuuta 2016

Miss Joy PIKAMOIKAT

Heippa ♥ Istuskelen tällä hetkellä kotisohvalla lämpöinen aamutakki päällä, pörrösukat jalassa ja iso kuppi teetä vieressä. Blogi sekä Instagram ovat olleet viime päivät aika hiljaisia ja se johtuu ihan siitä, että mun päivät ovat täyttyneet kaikennäköisestä puuhasta.

outfit2

Mitäs mun viime viikkoon siis kuuluikaan? 

Loppuviikko meni töitä tehdessä ja viikonlopuksi hurruuteltiin perheen kanssa kohti Helsinkiä serkun rippijuhliin. Koko viikonloppu meni siis aika hektisissä tunnelmissa suvun kanssa ja sunnuntai-iltana kotiuduttiin vasta kymmenen aikaan tältä reissulta. Nyt maanantaina kävin katsomassa pientä prinsessaa eli ystäväni vauvaa. Voi ihanuus miten pieni ihminen voikaan olla ♥ ( tässähän iskee vauvakuume, hah! ) Kurkku koittaa myös varoitella tulevasta flunssasta, mutta tee ja lämmin pukeutuminen toivottavasti riittää tämän taltuttamiseen.

outfit

outfit4
Takki - Veromoda / Toppi - Ginatricot / Hame, Aurinkolasit - Lindex / Laukku - Longchamp

Kuvina toimii asua, joka on kuvattu jo parisen viikkoa sitten kun käytiin Jannin kanssa kahvittelemassa. Silloin pärjäsi kivasti hameella vielä, mutta tällä hetkellä tuo ilma on jo niin syksyinen, että ilman paksuja sukkiksia ei hametta saisi tälle tytölle päällekkään! :D  Tällä hetkellä mun aivot käy niin hitaalla, että taitaa olla parempi siirtyä jo tuonne sängyn puolella treffeille nukkumatin kanssa. Palaillaan viikolla sitten uusien ja vähän järkevämpien postausten parissa! Nyt moikka :)

Mitäs teille kuuluu ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2cp4VaD
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti