torstai 17. maaliskuuta 2016

Taru's Collection Ootsä muka käyny ulkomailla?

Tästä postauksesta ei pitänyt tulla mitään kauneuspostausta. Kuitenkin tämä vähän lipsahti VS:n rasvapurkkikuvan innoittamana käsittelemään omaa vaaleaa ihoani ja sen kosteuttamista. Välillä postausta kirjoittaessa aihe saattaa alkuperäisestä ideasta karata! Tämän postauksen innoituksena ovat olleet myös lauseet "Ootsä muka käynyt ulkomailla?" ja "Ei kyllä uskois, että oot ollut viikon Kuubassa ja toisen Dubaissa!". Jep, valkonaaman ikuisuusongelmat  - kirjaimellisesti valkonaaman.

jou20160305_123222jou20160307_135329jou20160310_121023
Lace shorts -  from Thailand / Top - H&M / Cardigan - Vero Moda / Sunnies - Aldo / Sandals - DinSko
jou20160310_121028

En näytä siltä, että olisin viettänyt viikon Dubaissa auringon alla. Loppujen lopuksi auringossa ei tullut maattua ihan kauheasti, koska nähtävää oli paljon. En muutenkaan rusketu hirveästi, mutta rusketusrajat löytyy kyllä! Olen luonnostaan tosi vaalea ja ilman aurinkoa jäänyt iho on melkein yhtä vaalea kuin Valion rasvaton maito. Ihoni on myös tosi läpikuultava, mikä on yksi syy siihen etten pidä kylmistä keleistä. Ihoni läpi kuultaa verisuonet ja kädet sekä jalat ovat aivan sinisen laikukkaat kylmällä. Mitä enemmän väriä saa pintaan, sitä paremmalta iho minulla näyttää kylmälläkin. "Tän päivän puna on huomisen bruna"-sanonta ei sovi minuun. Käytän auringossa rasvaa kunnolla, sillä en halua palaa. Kun palan ja esimerkiksi rintakehä/tissiväli punoittaa, on se seuraavana päivänä joko a) punaisempi tai b) lähes yhtä vaalea kuin ennen kärtsäämistä.


Takaisin Suomeen päästyä iho muuttui taas kymmenen kertaa kuivemmaksi kuin Dubaissa. Vaikka rasvaan naaman aamuin ja illoin sekä keskellä päivää, meinaa kuivuus voittaa tämän sodan. Onneksi en omista mitään atooppista ihoa, mutta näin talvisin ihoa kiristää ja meikkivoide pakkautuu kuivempiin kohtiin kasvoihin. Nyt minulta loppui kasvorasvakin, pakko siis mennä ostamaan uusi heti tänään. Muuhun kroppaan pystyn laittamaan ihan melkein mitä rasvaa tahansa, mutta kasvojen alueella ihoni on herkempi. Kasvoille käytän aina hajustamatonta ja mahdollisimman perusrasvaa. Nivean perusrasva on mulle kyllä ykkönen.


Victoria's Secretin Coconut Passion kosteuttava vartalovoide on tämän hetken kropparasva. Tuoksu on ihana! Sopivan imelä, mutta rasvana ei liian voimakas. Hajuvesihyllyltäni löytyy samaisen tuoksun body mist versio, mutta tämä rasva on minulle mieluisampi. Suihkutettavassa body mistissä tuoksu on hitusen liian voimakas omaan makuun - vaikka tuoksu on itsessään todella kiva. Sitä riittää (minun makuuni) ihan yksi kaksi suihkaisua, harvemmin tarvitsee edes tuota kahta.




Onko teillä iho parempi ulkomailla?
Kuivattaako Suomen ilmasto teidänkin naamarit?
Hauskaa loppuviikkoa kaikille


from Taru's Collection http://ift.tt/1pqu4W9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti