torstai 3. maaliskuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla KEVÄT



Täällä on niiiiin kevät! Oon ollut todella hyvällä mielellä, eikä maailmaa valaiseva aurinko ole laisinkaan syistä vähäisin. Eilen koululta lähtiessäni huomasin teiden alkaneen sulaa, aurinko lämmitti hennosti ja kaikkialla oli kaunista. Uusia ihania keväisiä biisejä, uudet suloiset aurinkolasit, tulppaaneja maljakossa, eilistä keveämpi askel. 

Kuvat ei tosin ole niitä uusimpia ja keväisimpiä, sillä ajattelin nyt saada alta pois viimeiset vanhemmat asukuvat. Näiden kuvien jälkeen ulkonäössäni onkin tapahtunut pieniä tai mulle ainakin isolta tuntuvia muutoksia, ja maanantaina tapahtuu vielä lisää ;) Hihi!

tekoturkishuivi H&M / mekko Ellos / tekonahkaleggingsit kirppis/BikBok / nilkkurit H&M

Vanha lemppari talveen stailattuna! Eihän tuolla tosiaan kuvia kauempaa noissa rytkyissä pystynyt olemaan, takin sai päälleen heti kiskoa. Jotenkin kummasti mä en yleensä kuvatessa kiinnitä huomiota esimerkiksi kylmyyteen, kaipa sitä keskittyy kuvaustilanteeseen niin huolella. Kuvien ottamisen jälkeen se kylmä sitten iskeekin aika nopsaa.. :D Mekko on tosiaan varmaan ainakin 5 vuoden takainen ostos, josta tykkään edelleenkin kovasti. Yhdistin siihen hieman mustaa, ja kokonaisuus oli valmis. Onko kellään mitään tietoa, millä nimellä tuota kaulassani olevaa härpäkettä vois kutsua? Tekoturkistuubi? Tekoturkishuivi? Tekoturkiskaulus? :D First world problems taas.. 


Viime viikonloppuun palatekseni vielä, oli kyllä niiiin huippua! Kolin Relax Spa oli upeampi paikka kuin osasin kuvitellakaan, ja olinkin koko siellä oleilun ajan ihan haltioissani. Täydellistä rentoutumista, nautiskelua, hetkessä elämistä. Kirpsakassa pakkasilmassa porealtaan lämmöstä nauttimista kuoharilasi kädessä, puiden notkuessa lumisina huikaisevaa maisemaa vasten. Ja vieressä se maailman ihanin tyyppi, jonka kainalossa on maailman turvallisinta olla. 

Eikä varsinaisesti aamupalan nauttiminen henkeäsalpaavan kauniita maisemia katsellessa viikonloppua yhtään pahentanut ;) 

Mitä tykkäät tän kertaisesta asusta? Millä tavoin sinä rentoudut kiireiden keskellä? 

Ihanaa loppuviikkoa muruset!


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1QNPK4U
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti