sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Nou Probleem Sigma 18-35 f/1.8 A DC HSM

IMG_3437.jpg

Heips!

Eilen oli jännä päivä. Ei mulla aamulla herätessäni ollut mitenkään sellainen olo, että tänään kameralaukun asukkaat saisivat uuden tuttavuuden. Mutta niin kävi, eikä kyllä kaduta.

Olin jo pidemmän aikaa uteliaana tutustunut tähän Sigman ainutlaatuiseen zoomiin. Lukenut arvosteluita, tutustunut huolella ominaisuuksiin, silloin tällöin katsellut käytettyjen tarjontaa, mutta ajatellut, että ehkä sitten joskus.

IMG_3462.jpg

Eilen kahtelin taas Tori.fin tarjontaa ja ihan uteliaisuudesta laitoin viestiä yhdelle myyjälle, että olisiko objektiivi vielä myynnissä – olihan se.

Seuraavaksi sitä oltiinkin hieromassa kauppoja ja hetken päästä kuvaamassa uusia muistoja.

IMG_3475.jpg

Sigman 18-35 f/1.8, ei tätä kyllä ole turhaan hehkutettu. Valovoimainen zoomi, vau.

Isokokoinenhan tämä on, eikä mistään keveimmästä päästä muutenkaan. Erikoista tässä on, ettei zoomatessa objektiivi kasva tai mulle tällainen on ainakin ihan uutta. Tarkennus on nopea, tarkka ja suht hiljainen kaveri.

Testailukuvia on kyllä luvassa, kunhan saan ne photarista ulos. Voin kuitenkin ehdottomasti suositella, tämä on justiinsa, eikä melkein passeli omaan käyttööni. Paitsi. Nyt mä tarvitsen uuden kameralaukun, koska ei tää sinne mahdu, varsinkaan ollessaan kiinni rungossa. Ei toivoakaan.


from NOU PROBLEEM http://ift.tt/22qn1yI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti