sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Dreams of Paradise SUNDAY MOOD

Sunnuntait on parhaita. Saan nukkua rauhassa pitkään, ehkä herätäkin välissä ja jatkaa unia hyvillä mielin. Käytän aamupalan tekoon tavallista enemmän aikaa ja syön ihan rauhassa. Pukeudun mukaviin kotivaatteisiin ja nautin puhtaasta kodista. Päivällä menen lenkille ja syödään yhdessä vanhempien kanssa - harvoin arkena tulee tilaisuutta istua yhtä aikaa alas. On ihanaa lukea lemppariblogeja ajan kanssa ja näpytellä ehkäpä kommenttikin kirjoittajan iloksi - usein arkena unohdan tämän pienen eleen, joka tekee monen bloggaajan päivästä paljon iloisemman. Sunnuntaisin on hyvin aikaa tehdä uusia reseptikokeiluja tai leipoa jotakin hyvää.

Jotkut eivät uhraa sunnuntaisin ajatustakaan koululle tai työlle, mutta usein teen pakollisia juttuja pois alta myös sunnuntaisin. Sunnuntaisin tavallinen opiskelukin tuntuu ihan erilaiselta. Ajan kanssa lukeminen hyvän musan soidessa tuntuu suorastaan mukavalta. Mieli on virkeä ja hommat sujuvat ihan eri tavalla. Parasta on aloittaa koulujutut heti aamusta, niin illalla ei tarvitse enää murehtia läksyjä, sanakokeita tai palautettavia töitä.

sundaymood
nalle

Sunnuntain takuuvarma tunnusmerkki on illan tanhuharkat. On ihanaa päättää viikko lempparilajin parissa ja tavata tuttuja. Kotiin tullessa on virkistävää käydä suihkussa, syödä iltapalaa ja istahtaa alas. Katsoa ehkä hiukan telkkaria, lukea kirjaa tai neuloa villasukkia. Suunnitella tulevaa viikkoa ja muistella kuluneen viikon kohokohtia. Mennä aikaisin nukkumaan ja herätä seuraavana aamuna virkistyneenä uuteen viikkoon. Sellaisesta sunnuntaista mä tykkään. Rentoa meininkiä aamusta iltaan, akkujen lataamista ja kevyttä urheilua. Kuinka tärkeää onkaan välillä pysähtyä alas ja olla vaan - vaikka nalle kainalossa.

sunnuntaifiilis

Rentouttavaa sunnuntaita sinulle! ♥



from Siru I. http://ift.tt/1QuAQ6D
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti