lauantai 19. maaliskuuta 2016

Closer To The Edge 10 + 1 BEAUTY HACKS

Moi peeps!  Mun viikonloppu alkoi aikaisin heräämällä ja tällä hetkellä oon matkalla pyörähtämään Ruotsin puolella, Haaparannalla. Tämä viikonloppu menee varmaan sitten muuten pääosin koulujuttujen parissa, sillä koeviikko lähestyy jälleen ja maanantaiksi pitäisi tehdä valmiiksi iso kasa koulutehtäviä. Kiva kuitenkin pitää tällainen pieni karkaaminen deadlineista tämän päiväreissun ajaksi, en vaan osaa sanoa olikohan tämä nyt kovin kannattavaa :-D Noh, kostautuu sitten myöhemmin! Halusin kuitenkin tulla heittämään teille parit beauty hacksit, jotka oon kokenut itse hyödyllisiksi ja jopa hieman helpottaviksi, toivottavasti teilläkin on tämän postauksen jälkeen sama juttu!
Untitled

1. Piilolinssinestettä eyelineriin - Onko teillä vahingossa joskus ehtinyt kuivua teidän ainoa eyeliner tai ripsiväri aivan väärällä hetkellä ja tarvitsisitte kipeästi sitä käyttöön? Tämän ongelman voi korjata laittamalla 1-3 pientä tippaa piilarinestettä kuivuneeseen tuotteeseen ja problem solved vähäksi aikaa! Toimii paljon paremmin kuin pelkkä vesi, joka luultavasti kuivattaa tuotetta entisestään myöhemmin.

2. Usein kuivat huulet? - Jos kärsii usein kuivuneista huulista ja tuntuu, että edes mitkään huulirasvat ei tehoa kunnolla, niin suosittelen laittamaan yöksi pienen (esimerkiksi) Bepanthen-kerroksen huuliin ja myöhemmin päivän aikana ei tarvitse edes lisätä huulirasvaa. Tätä ennen kannattaa myös kuoria huulet, mutta jos mitään kuorinta-aineputeleja ei ennestään löydy, niin voit kuoria huulet kotikonstein vaikka käyttämällä vettä ja hieromalla sokeripalaa huuliin. Helppoa!

3. Hiuksiin enemmän volyymia - Mä olen käyttänyt tätä kikkaa jo tosi pitkään. Jos sulla on siis sama ongelma kuin mulla, että kärsit hiusten painon takia hyvin pitkälti päätä myöten menevistä hiuksista, niin suosittelen laittamaan löysän nutturan suoraan pään päälle yön ajaksi. Ennen tätä kannattaa joko föönätä hiukset tai jättää nuttura hieman kosteisiin hiuksiin yön yli. Nuttura nostattaa hieman hiusten tyveä, ja mä ainakin olen todennut tämän tehoavaksi. Muista kuitenkin, että vältä liian tiukkaa ja puristavaa nutturaa, koska melko suurella todennäköisyydellä hiuksesi vain katkeavat yön aikana (ja tiukan nutturan kanssa on ikävä nukkua).

4. Meikkien poistaminen väsyneenä - Tiedättekö sen tunteen, kun on niin väsynyt päivän jälkeen eikä millään jaksaisi mennä pesemään meikkejä pois? Mä tiedän liiankin hyvin, mutta meikinpoistoa rättiväsyneenä helpottaa huomattavasti meikinpoistolappujen säilyttäminen sängyn vieressä. Näin sun ei tarvitse nousta sängystä niitä pesemään, vaan voit pyyhkiä meikit sängyssä ja nukahtaa suoraan.

5.Tummiin silmänalusiin  - Tosi moni varmasti tietää tämän vinkin, mutta jos et omista minkäänlaista colour corrector -palettia ja heräät aamulla jäätävän tummien silmänalusten kanssa, niin hätä ei ole tämän näköinen! Voit nimittäin kotikonstein peittää ne lisäämällä yksinkertaisesti vain punaista/oranssia huulipunaa silmien ympärille. Punertava huulipuna nimittäin neutralisoi silmänalusten tummuutta. Punan lisäämisen jälkeen levität normaalisti meikkipohjan vain päälle ja häivytät punaisen värin pois, ja voilá,
Untitled
6. Huulipunasta mattaista - Mistä vain huulipunasta saa mattaa ja pitkäkestoisempaa lisäämällä puuteria huulipunan päälle! 

7. Sheivausvaahto loppu? - Sheivausvaahdon tilalla voi käyttää ihan vain hoitoainetta, joka ajaa täysin saman asian.

8. ''Reverse washing'' - Hoitoaineesta puheenollen, kannattaa laittaa välillä suihkussa käydessä hoitoaine ennen shampoota. Tämä kikka tehokosteuttaa hiuksia ja hiuksista tulee kiiltävämmät ja ilmavammat. Hoitoaine lähtee myös varmasti paremmin hiuksista pois, jos shampoota käyttää vasta hoitoaineen jälkeen.

9. Katkennut huulipuna? - Tämä voi käydä milloin vaan (allekirjoitan), mutta onneksi asian saa korjattua, eikä huulipunaa tarvitse heittää roskiin! Lämmitä sytyttimellä huulipunan katkennutta osaa alhaalta ja yhdistä se takaisin normaalille paikalleen. Anna huulipunan viilentyä ja huulipuna on kuin entinen! Tässä esimerkiksi helpot ohjeet tähän.

10. Suojaa hiukset kuumuudelta saunassa - Jos et vielä tiennyt, niin hiukset tulisi aina suojata saunaan mentäessä esimerkiksi pyyhkeellä. Hiuksissa oleva vesi ja hyaliini-aine nimittäin haihtuvat ja alkavat  palamaan kuumuudessa, eikä se tosiaan tee hyvää niille. Älä myöskään mene myöskään pelkkä hoitoaine hiuksissa saunaan, vaan laita hoitoaineen päälle myöskin se pyyhe suojaamaan. Hiukset kiittää!

+ 1 Miesten partabalsami primerina - Mä en itse ole testannut vielä tätä, mutta se on seuraavana kokeilulistalla. Youtubessa on ollut jo pitkään hehkutuksessa Nivean miehille tarkoitettu After Shave Balm, jonka on siis väitetty toimivan älyttömän hyvin meikin pohjustusaineen. Mun on pakko päästä testailemaan tätä, sillä olen kuullut tästä niin paljon hyvää, että ei tuo voi olla huijausta. Jos joku on testannut tätä, niin kertokaa ihmeessä teidän kokemukset! 


from Closer to the edge http://ift.tt/1puv9fL
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti