lauantai 28. marraskuuta 2015

Aleksiinan PARIS BY PHONE

Lupaan, että nyt julkaisen viimeiset kuvat tuosta täydellisestä kaupungista! Puhelimen kameraan tallentuikin paljon otoksia ja nämä olivat tiukan karsinnan tulos. Niin outoa, että reissusta on kohta kulunut jo kaksi kuukautta. Myös Pariisin terroristi-iskut koskettivat matkan takia enemmän, sillä osa iskujen kohteista sijaitsi aivan hotellimme lähellä ja alueilla, joilla olimme vain muutamia viikkoja aikaisemmin liikkuneet aivan huoletta.

marraskuu33

Tunnelmia ekalta matkustuspäivältä: lentokentällä oleskelua ja pakollinen kuva lentokoneen siivestä. Niinkuin ensimmäisestä kuvasta huomaa, hymy oli aika herkässä Pariisiin laskeuduttua.

marraskuu34

Kuvailua sateisessa aamussa // Suolaiset crepesit alkupalaksi // Turistikuvat Notre Damen edustalla // Upea Luxembourgin puisto

marraskuu35

Pientä katsausta Louvren sisältä: valtavia taideteoksia, hurjasti turisteja, Mona Lisaa ja mielenkiintoisia tarinoita opastetulla kierroksellamme.

marraskuu37

Ladurée ja shoppailua, päivä ei voisi mennä paremmin!


marraskuu38

Tästä kuvasta tuli varmaan lempparini koko reissun ajalta.

marraskuu39

Tämä kollaasi on pyhitetty pelkästään ruualle :D Pariisissa saimme nauttia toinen toistaan herkullisimpia annoksia, vesi nousee aivan kielelle näitä katsoessa.

marraskuu40

Ylellisiä tavarataloja, kauniita rakennuksia ja päätähuimaavia näköaloja, muun muassa niistä on Pariisi tehty.

marraskuu36

Shoppailua, shoppailua ja vielä kerran shoppailua. Outlet-kylässä myytiin vaatteiden lisäksi myös esimerkiksi jäätelöä, ja meidän olikin pakko testata nämä ruusun muotoon tehdyt jätskit. Niin suloiset, eivätkä edes normaalia kalliimmat!

marraskuu41

Viimeiset päivät reissussa: Eiffel-tornilla kuvailua ja tuliaisten ostoa Laduréelta.

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1XzhApw
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti