tiistai 24. marraskuuta 2015

Russian girl, from Finland 18km (11,7km/h) #runningFI: Moikka! Voi että kun aika menee niin nopeasti..eilen oli tasa vuosi, kun sain urheilu vamma..ja just eilen (eli vuoden päästä) olen juoksenut 18km (keskinopeus 11,7km/h). Minun ensimmäinen 18km pitkästä aikaan..Oli aika helppoa juostaa koko matka, viimeinen kilometri oli ehkä vähän haastava..mutta silti olen pärjännyt hyvin :) Ohjelmaan mukaan minulle oli pitänyt eilen juostaa 7km..eli meni vähän yli ;-)

Jos jotain elämässä ei menee niin kuin haluat ja et saa mitä haluat, ei kannattaa olla surullinen! Jos haluat "sitä" kovasti, ja teet työt siihen eteen, kyllä se onnistuu! Ei heti, menee aika, ehkä jopa vuodet, mutta loppujen lopuksi saat sen mitä halusit!

Hyvää illan jatkoa teille kaikille. :)


RU: Привет! Как же быстро бежит время..вчера был ровно год как я получила спортивную травму..и именно вчера (спустя год) я пробежала 18км (средняя скорость 11,7км/ч). Мои первые 18км за долгое время..Было очень легко бежать всю дорогу, за исключением последнего километра, он мне дался немного тяжелее..но тем неменее я хорошо справилась :) По программе мне нужно было бежать 7км, так что немножко перебежала ;-)

Если в жизни что то идет не так как надо, и ты не получаешь желаемое, то не надо растраиваться! Если ты хочешь сильно "это", и будешь делать много работы что бы получить желаемое, то все получиться! Не сразу, пройдет время, возможно даже года, но в конце концов ты получишь что хотел и к чему стремился!

Всем хорошего вечера! :)

from Russian girl, from Finland http://ift.tt/1Of7KZj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti