maanantai 30. marraskuuta 2015

ZigiZtyle Asiaa palautteista ja synttäriarvonnan voittajat

Synttäriarvonta on nyt suoritettu ja arvontalaulu soitettu. Messy Mansion maton voitti Siv ja kynsilakkapaketin voitti Anu, paljon onnea molemmille! :) Laitan teille sähköpostia tulemaan!


Kysyin arvontaan osallistuneilta kehitysehdotuksia blogista ja tosi moni toivoi, että postailisin useammin. Tämä ei tullut yllätyksenä ja toivoisinkin, että pystyisin postaamaan enemmän. Tällä hetkellä se tuntuu vaikealta, koska elämässä on menossa työn ja arjen lisäksi muitakin juttuja, mm. taloprojekti, joka vie paljon aikaa. Voitimme tänä syksynä tontin arvonnassa ja pääsemme vihdoin suunnittelemaan ja rakennuttamaan ihka oman kodin <3 Tämä on ollut yksi suurimmista haaveistani ja en oikein meinaa uskoa sitä vieläkään todeksi. Pelottaa myös, että jokin menee pieleen eikä tämä unelma toteudu, mutta toivottavasti kaikki sujuu hyvin!


Tuo oikeanpuolimmainen käsi on Mr. Z:n, jos joku ihmettelee :)


Mutta vielä tuosta postaustahdista, mitä mieltä olisitte, jos esimerkiksi tekisin välillä lyhyitä postauksia, joissa on vaikka vain yksi tai kaksi kuvaa sekä lyhyt tekstiosio? Olen tottunut tekemään pidempiä postauksia, joissa on paljon kuvia ja tekstiä, mutta ne vievät toki enemmän aikaa. Kertokaahan mielipiteitä tai muita ideoita?
Oli tosi kiva kuulla, että monet teistä tykkäsivät kovasti inspiraatiopostauksista, joissa olen saanut inspistä kynsiin Marimekosta, laukusta tai muusta aiheesta. Näitä voisin koittaa tehdä useamminkin, koska itsekkin niistä tykkään :)

Osa teistä toivoi myös enemmän juttuja minusta tai elämästäni. Olen tarkoituksella pitänyt tosi henkilökohtaiset asiat poissa blogista, mutta toki voisin välillä kertoilla kuitenkin kuulumisia tai muuta :) Tässä vielä muita aiheita, joita toivottiin lisää: Swatch-postauksia, tutoriaaleja, uusi postaussarja/teemaviikkoja, eri tekniikoiden esittelyä, ostospostauksia ja akryyliväreillä maalailuja. Näistä kumpusi hyviä postausideoita ja yhden postaussarjan aionkin aloittaa :) Ostospostaukset on mun suurinta herkkua muiden blogeissa, joten en tajua miksen ole niitä omaan blogiini juurikaan tehnyt :D
OPI Ystävämyynnin saldo näkyy yllä olevassa kuvassa. Yksi huippuhetki oli pari viikkoa sitten, kun OPI:n virallinen instagram-tili regrammasi kuvani!! Olin niin otettu! Kuvalla on tykkäyksiä lähes 11 000, ihan hullua! Nää on näitä kynsihörhön elämän pieniä suuria iloja <3

Kiitän vielä sydämeni pohjasta kaikkia teitä, jotka annoitte palautetta ja ihania kommentteja <3 Suuri osa piti blogia hyvänä juuri tällaisena kuin se nyt on ja blogin kuvat saivat paljon kehuja lähes kaikilta. Olen tosi iloinen, että pidätte kuvia laadukkaina, se kun on itsellenikin tärkeää. Kauniita kuvia on aina ihana katsella, olivatpa ne sitten kynsistä, ruuasta tai vaikkapa luonnosta :)

Ihanaa päivänjatkoa kaikille ja toivottavasti saadaan joulufiilistä kehiin paskasta säästä huolimatta! :Dfrom ZigiZtyle http://ift.tt/1PWAd7B
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti