maanantai 30. marraskuuta 2015

A piece of inspiration KOHTI KODIKKAAMPAA KOTIA

Uusi ja samalla meidän ensimmäinen itse ostama sohva! Oon aina haaveillut divaanista ja nyt sellainen vihdoinkin tuli taloon :)

Koti ja kodikkuus vaikuttaa mulla suoraan fiilikseen. Jos valaistus on huono, koti sotkuinen tai sisustus ei miellytä, kotona olo tuntuu kurjalta ja jopa levottomalta kun ympärilleen katselee. Moni voi varmaan samaistua tähän tunteeseen, eikös? Vuokrakämppään muuttaessa huonekalut, sisustustekstiilit ja koriste-esineet ovat tärkeässä roolissa, koska remonttia saa harvoin alkaa itse tekemään (ei ainakaan meidän opiskelija-asunnossa). Näillä edellämainituilla asioilla alkaa koti jo näyttää kodilta, vaikka paljon on vielä tehtävää. Olkkari kuitenkin on kattolamppua ja uutta sohvapöytää vailla valmis! Toinen puoli olohuoneesta näyttää tältä(klik).

Viime kesänä keksin alkaa keräillä Marimekon astioita, ja näistä parista mukista se sitten lähtee.

Viihtyvyyttä lisää myös hyvät säilytystilat ja kaappien järjestys. Nyt kun syyslukukausi lähenee loppuaan ja kouluhommat vähenevät, olen aloitellut kodin perusteellista kodin "puhdistusta" eroon turhasta tavarasta- periaatteella. Vuosien varrella kaappeihin kerääntyy vaatteita ja ties mitä roinaa mille ei itsellä ole enää minkäänlaista käyttöä. Kaikki on kuitenkin helpompaa työntää kaapin perälle unohtumaan kun keksiä niille seuraava sijoituskohde... Ja sitten kun jotain etsii niin koko komeron sisältö vyöryy päälle. Ei tää näin voi enää jatkua :D

Linda toi mulle Helsingistä asti super ihanan hedelmäkorin (kiitos!♥), koska en ollut Jyväskylästä tällaista löydänyt. Kyllä nyt tulee syötyä mandariinia kerrakseen kun ne näyttää niin hyvältä tossa keittiönpöydällä :D

Olin suunnitellut tekeväni tämän edellämainitus kodin puhdistuksen kokonaan joululomalla, mutta suunnitelmiiin tulikin muutos, sillä muutetaan melkein koko joululomaksi pois kylppäriremontin takia. Kylpyhuone on varmaan tän kämpän rumin kolkka mun mielestä ja nyt kun laatoissa todettiin jokin rakenteellinen vika, saa sekin huone uuden ilmeen! Haaveena ois saada vielä kylppäriin jonkinlainen allaskaappi, mikä ei vaadi mitään seinäänporailuja. Jos jolleki tulee mieleen jotain hyviä vaihtoehtoja niin oisin kiitollinen vinkeistä!

Valmistujaislahjaksi saadut norsutyynyt on edelleen makkarin sisustuksen suosikkijuttu.

Pahiten kesken tällä hetkellä on makuuhuoneen sisustus. Kokonaisuus on mun makuun liian valkoinen ja väriä kaivataan vielä niin tauluihin kuin tyynyliinoihinkin. Onneksi joulun jälkeen alkaa alennusmyynnit, mistä onkin sitten hyvää aloittaa näiden sisustusjuttujen etsinnät!
Ja nyt lähden siivoilemaan ja tekemään tästä kämpästä sen viihtyisämmän paikan asustaa ♥


from A piece of inspiration http://ift.tt/1Ivwruk
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti