sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pita's Talvinen Ahvenanmaa

Taas on yhdestä reissusta palauduttu. Matkaan lähdettiin viime perjantaina. Meidän matkaseuralaisten piti tuoda koirat hoitoon Espooseen, joten saatiin sitten jo sieltä kyyti Turkuun. Viking Grace lähti Turun satamasta ysin tienoilla ja oli Ahvenanmaalla yhden aikaan. Oltiin kaikki aika poikki, mut vielä piti jaksaa ajaa Långnesista toiselle puolelle saarta. Meillä oli sieltä kiva mökki vuokralla. Seuraavana aamuna herättiin tuuliseen keliin. Kalastusrupeama sai alkaa. Toisen blogin puolella (suora linkki) enemmän tekstiä reissusta ja itse kalastuksesta. Tää postaus olkoon kuvapainotteinen. Oli hullun siistejä maisemia.
Oltiin perillä neljä ja puoli päivää. Sen aikana kelit kerkeks vaihdella tosi paljon. Välillä tuuli 20 m/s, oli pilvistä, sit aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, oli pakkasta, taas lämpimämpää. Ensilumikin yllätti yhtenä aamuna. Se fiilis on ihan mahtava kun pystyy hengaamaan erilaisilla keleissä ja tuntee olonsa mukavaksi, vaikka tuuli paiskaa naamaan ja aallot hakkaa reiteen. Kelit oli karut, mut kylmä ei ollu oikeesti missään vaiheessa. Siitä huolta piti viidet housut kahluuhousujen alla, minitoppis takin alla ja neopreenihanskat kädessä. :D Kaupunkioloissa oon huono pukemaan kunnolla, mut kun lähetään ulkoilemaan, on aika tärkeetä et varusteet on kuosissa. Takas himaan lähettiin keskiviikkona Maarianhaminasta iltapäivällä. Taas ekaks Turkuun ja sieltä kyydillä Espooseen, jossa odotteli oma auto. Mäkkärin kautta kotio...

Reissu oli kaikinpuolin kiva. Seura hyvää ja kalastuskin just sellasta kun pitää. Mieli lepäs kauniissa maisemissa ja fiilis oli korkeella kun selatettiin hurjat kelit. Mä vaan niin rakastan tätä harrastusta.

from Pita's http://ift.tt/1TkMH7B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti