sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Deko 133 Ensimmäinen adventti

Tekisi mieli sanoa jotain fiksua joulukauden virallisesta alkamisesta ja adventin merkityksestä. Päässä on kuitenkin vielä menossa hässäkän ja joulumielen välinen kalibrointivaihe, joten en vaadi itseltäni liikoja. :)

Eilen olimme liikenteessä yli kellonympäryksen. Designjoulumyyjäiset menivät paremmin kuin ikinä olisin osannut toivoa. Väkeä oli koko ajan liikkeellä ja töitä sai ihan oikeasti tehdä tauotta. Meillä oli alkujaan suunnitelmana, että mies kävisi aamulla auttamassa myyntipöydän laittamisessa ja lähtisi sitten kaupungille asioille. Siitä suunnitelmasta ei tullutkaan mitään, vaan kauppa-apulaiselle olikin koko ajan tarvetta. Huh, olisin ollut ihan hepakassa yksinäni. Fiilis myyjäisten jälkeen oli huikea - niin ihania kohtaamisia ja punastuttavan mukavaa palautetta tuotteista. Kiitos! ♥

Tämä kuvissa näkyvä kynttilämökki oli yksi oheistuotteistani, jonka kehittelyyn ja valmistukseen sain apua isältäni. Mökkejä valmistettiin sekä valkoisia että mustia. Itse tykkään mökeistä tosi kovasti! Näitä jäi muutama vielä yli, ja mietinkin, lisäisinkö extrakappaleet verkokauppaan vai hamstraisinko itselleni... Hmm, let's see.

Vaikka ilta oli kotiutuessamme jo pitkällä, oli minun pakko saada rauhassa purkaa auto, järjestellä työhuone siistiksi, purkaa tähteeksi jääneet tuotteet varastoon ja raikota koti adventtikuntoon. Kai se kuului prosessiin, normaalisti en näin pitkän päivän jälkeen jaksaisi ajatellakaan kassien purkamista! Nyt on myyjäiset pidetty ja on aika siirtää ajatukset oman kodin jouluvalmisteluihin.

Tänään on ollut täydellinen kotoilupäivä, niinkuin adventtiin hyvin sopiikin. Herätyskelloton aamu, kahvit vuoteessa, kynttilänpolttoa ja joulumusiikkia. Armas sai pikaisesti koirakaverin kylään ja samalla vanhempani istahtivat adventtikahveille. Tämän päivän ainoat tavoitteet ovat olleet lähetyslistalla olevien grafiikkatuotteiden pakkaaminen ja joulukalenteriasioiden hoitaminen. Armakselle löytyi hauska koirille tarkoitettu kalenteri, itselleni hankin perinteisen suklaaversion ja miehelle on tekeillä hieman työläämpi DIY-kalenteri. Niin kuin aikaisempinakin vuonna, on oman suklaakalenterini hankkiminen ollut mietityttävä homma. Mikä ihme siinä on, ettei kaupoista löydy aikuisen silmään sopivia kalentereita? Lähestulkoon kaikissa on lastensarjoista ja leluista tuttuja hahmoja. Mitä jouluista niissä on skidienkään kannalta? Tunnelmallisia tonttuaiheita ja tyylikkään pelkistettyjä vaihtoehtoja kehiin, kiitos! :)

Tunnelmaa adventtiin!
from Deko 133 http://ift.tt/1MN8imW
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti