lauantai 28. marraskuuta 2015

Taru's Collection Huippufiilis

Voi hirveää, miten tämä aika lentää! Tässä viime aikoina minulla on ollut ihan järkyttävän paljon kouluhommia ja muita kiireitä, etten ole ehtinyt uhrata ajatustakaan blogille. Eilen onneksi sain palautettua osan koulutehtävistä, joten kohta pitäisi tämän työmäärän helpottaa. En niin sitten millään jaksa odottaa joululomaa saatikka tammikuun Kuuban reissua. Tämä tyttö tarvitsee lomaa ja rentoutumista.

jouIMG_6283jouIMG_6237

Wool Jacket - Only / Pants - Freddy Wr. Up / Shirt - Gina Tricot / Bag - Axel David / Heels - DinSko / Sunnies - H&M

jouIMG_6272jouIMG_6244jouIMG_6271jouIMG_6258
Kuvat: Kata

Pakko vähän päivittää muutenkin kuulumisia, sillä paljon on tässä lähiaikoina muuttunut. Ensinnäkin, vaikka kiire on kamala ja hirmuinen sekä stressiä olisi ollut vaikka naapurille jakaa, olen ollut jotenkin iloinen ja onnellinen. Toivon todella, että aikaa bloggailulle löytyy taas enemmän, sillä tämä tahaton blogitauko on antanut uutta virtaa ja ideaa bloggaamiseen. Mitä muuten tykkäätte asusta? Kuvat on otettu jo aikoja sitten, mutta myönnän käyttäneeni tuota yhdistelmää aika usein tässä viime aikoina :)

Eilenkin juoksin aamu kahdeksasta yö yhteen käytännössä pysähtymättä pahemmin kertaakaan. Tai siis, en juossut mutta tein koko päivän oikeasti tärkeitä hommia. En avannut Facebookkia koneella, vaikka vietin ensimmäiset 5 tuntia ruudun ääressä. Tein oikeasti koko ajan kouluhommia. Yhden jälkeen palasin kotiin käyttämään lainakoira Jullen lenkillä ja sitten taas juoksin kahdeksi asiakastapaamiseen kouluprojektin tiimoilta. Tapaamisen jälkeen palasin kotiin ja linnoittauduin "officeeni" tekemään lisää kouluhommia, jotka sain palautettua vailla kuusi. Seiskaksi menin töihin ja yö yhdeltä pääsin työvuorosta. Töissäkin oli ihan hirmuisen kiire, mutta aivan uskomattoman kivaa!
Työnteko on alkanut taas maistua, en tiedä miksi, mutta ihan positiivistahan se on :) Eilenkin oikeasti olin hymy korvissa, kun kävelin pukkariin vaihtamaan työvaatteet pois. Ehkäpä positiivisuus tarttuu, sillä aamulla sain kuulla että asiakkaat keitä eilen palvelin, olivat tykänneet ♥


Annatteko te koskaan kirjallista palautetta kaupoissa/ravintoloissa onnistuneesta palvelusta/ruuasta?
Jos ette, niin antakaapa joskus - se piristää työntekijöiden päivää ihan todella huimasti ♥


~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1OlZN4J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti