keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Taru's Collection Kesäfiiliksiä

Viime kesänä minulla oli paljon vapaa-aikaa.
Ehdin tehdä vaikka mitä, kiersin Suomea, liikuin paljon, tein kaikkea erilaista, kävin hieman töissä ja eritoten rentouduin ihan oikeasti kunnolla. Tutustuin todella moneen uuteen ihmiseen ja ehkä ensimmäistä kertaa koskaan nautin kesästä ihan täysin rinnoin.

Vuosi sitten ajattelin, että viime kesästä ei tulisi välttämättä kovin hyvä kesä.
Ajatuksiini vaikutti silloin muutokset elämäntilanteessa ja terveydessä, mutta kaikki asiat kääntyivätkin ihan päälaelleen. Muutin ajattelutapaani positiivisemmaksi kuin koskaan ja yhtäkkiä kesästä 2016 tulikin ihan todella mahtava!
Kesämuistoja1
Kesämuistoja2

Viime kesästä päällimmäisenä minulla on mielessä se vapaus,
minkä huomattava määrä vapaa-aikaa minulle loi. Aloitin aamut usein heräämällä aikaiseen ja aamupalan jälkeen kävin lenkillä. Stressitasot olivat alhaiset ja parhainta oli, että pystyin lähtemään reissuun melkein koska tahansa. Ilman sitä vapaa-aikaa en olisi pystynyt vierailemaan niin monessa eri paikassa ja luomaan niin loistavia muistoja. Eihän tuo kesä nyt millään mittarilla ollut halpa, mutta oikeastaan yhtään kulutettua senttiä en kadu.

Toinen asia, mikä teki viime kesästäni aivan uskomattoman mahtavan, oli ihana kämppikseni.
Kämppikseni muutti nyt syksyllä rakkauden perästä muille maille ja kyllä, ikävä on ihan hirmuinen! Viime keväänä katsoimme Temptation Islandia yhdessä joka viikko. Nyt kyseisen sarjan katsominen on sata kertaa tylsempää, kun en voi kommentoida ja keskustella juonenkäänteistä Millan kanssa. Parasta kämppiksen kanssa elämisessä olivat myös ne illat, kun istuimme parvekkeella ja juorusimme koko sydämen kyllyydeltä. Riitoja meillä ei ollut koskaan ja naurua riitti asunnossamme vaikka muillekin jakaa.
Kämppikseni sanoi minulle kesän aikoihin, että nykyinen mieheni olisi minulle loistava poikaystävä. Tuolloin en vielä nykyistä miestäni tuntenut, joten taisin vain naurahtaa että juu ei. Minulla oli tuolloin sääntö, ettei koulukavereiden kanssa todellakaan säädetä. Noh, elämä yllättää ja sitä rataa!

Kesämuistoja3Kesämuistoja4
Viime kesänä liikuin ja reissasin paljon.
Nyt tulevana kesänä pitkät aamulenkit tulevat jäämään vähäisemmäksi, sillä aloitan toukokuussa harjoittelun. Aamuisin ennen töihin lähtöä tuskin tulee lähdettyä kävelemään Vänäriä ympäri taikka hikoilemaan Puijon portaisiin. Tänä kesänä täytyy yrittää muistaa ja jaksaa liikkua iltaisin, vaikka usein silloin on jo liuta muita hommia tai asioita mielessä. Onneksi viikonloput ovat olemassa, jolloin vapaa-aikaa on taas ainakin sen kahden päivän verran.
Tahtoisin kovasti käydä tulevana kesänä kiertämässä taas muutamia Suomen kaupunkeja. Viime kesänä kaupunkeja kertyi yhteensä 12, joista postaukset jäivät tosin hieman kirjoittelematta. Täytyy katsoa lähempänä kesää, ottaisinko taas henkilökohtaiseksi tavoitteekseni jotain reissaamiseen liittyvää. Tänä kesänä reissut pitää toteuttaa hieman pienemmällä budjetilla kuin vuosi sitten.

Kesämuistoja5
Aion ottaa seuraavastakin kesästä kaiken irti.
Harjoittelu vie kyllä aikaa, mutta toisaalta se on suurin asia, jota kesältä odotan. Uskon jo nyt viihtyväni tulevassa harjoittelupaikassani ja aika tulee aivan varmasti menemään ihan liian nopeasti. En koe harjoitteluni millään tavalla pilaavan kesääni, vaikka vapaa-aikaa ja vapautta ei ihan niin paljoa olekaan.

Tästä kesästä tulee vain hieman erilainen kuin edellisestä - mutta varmasti vähintäänkin yhtä antoisa!


from Taru's Collection http://ift.tt/2ovYVVS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti